Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 239

Вітровики - дефлектори вікон  

Надійний захист від дощуОдна з дуже важливих захисних функцій для Вашого автомобіля відведена такому пристрою, як дефлектори бічних стекол або ветровики. Саме завдяки такому аксесуару можна захистити свій автомобіль від ймовірної появи дрібних подряпин. Також він здатний підвищити комфорт водіння. Такі пристосування захищають поверхню стекол, а також кузова Вашого автомобіля від дрібних каменів і іншого сміття, який вилітає з-під коліс зустрічного потоку автомобілів. Дефлектори на стекла захищають салон від проникнення снігу і дощу, при цьому не порушуючи циркуляцію повітря в салоні. Зберігають від забруднення бічні стекла дверей, запобігають запотівання в дощову погоду. А додатково тоновані дефлектори вікон egr здатні захистити від попадання прямих сонячних променів в салон. Крім того, ветровики покращують естетичні властивості автомобіля.

Ветровики на авто

Автомобільні ветровики можуть бути двох видів: ті, які ставлять під ущільнювач; і ті, які клеять над склом на рамку двері. Перший вид виглядає більш естетично, але такі пристрої змушують швидше зношуватися склопідйомними механізм через додаткового навантаження, що надається на нього. При цьому є ризик, що в автомобілях, які оснащені спеціальною системою безпечного закриття вікон, дефлектор може бути сприйнятий такою системою в якості стороннього предмета. А тому результативніше і простіше купити дефлектори бічних вікон, які наклеюються на дверну рамку

ветровики ценаКупити дефлектори вікон

У нашому інтернет-магазині (Київ), ви також можете ознайомитися з фото виробів. До того ж ціна вас приємно здивує і порадує. Ви можете купити ветровики на авто виробництва широкого спектру компаній, а їх ціна буде залежати від якості аксесуара, а також товщини використовуваних матеріалів. Найчастіше занадто низька ціна є наслідком і не дуже високої якості. Краще купити ветровики на авто у перевіреного дистриб'ютора.

Ознайомтеся також з різноманітністю кріплень для лиж, на дах автомобіля.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 239 пунктів
Показані 1 - 12 із 239 пунктів