Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 3232

Аксесуари в салон автомобіля  

Накладки на бампер і пороги авто

Більшість водіїв хочуть прикрасити зовнішній вигляд свого авто. У цьому їм допомагають різні аксесуари, наприклад, накладки на пороги. Це пристосування легко кріпиться до будь-якої поверхні (до металу або пластику). Воно не тільки прикрашає машину, підкреслює її індивідуальність, але і є досить зручним і корисним, так як захищає лакофарбове покриття від можливих подряпин і відколів, а також інших пошкоджень під час експлуатації.

Крім порогів, одним з найбільш часто експлуатованих і незахищених ділянок автомобіля, є верхня частина бампера. Під час неакуратної навантаження або важких вантажів часто саме бампер страждає від подряпин. Щоб машина не втратила свій товарний вигляд, використовують спеціальні накладки на бампер. Вони захищають виступаючі частини від будь-яких пошкоджень, а також виглядають досить привабливо.

Накладки на бампер і пороги виготовляють з нержавіючої сталі. Вони можуть мати матову, або глянсову текстуру і прикрашаються гравировками з назвою марки і моделі автомобіля. У нашому магазині ви знайдете комплекти, що складаються з двох, чотирьох і шести накладок українського виробництва за вигідною ціною. Такий аксесуар легко кріпиться на металеву або пластикову поверхню за допомогою двосторонньої клейкої стрічки.

Автомобільні килимки - це практично і зручно

У підтримці чистоти салону авто неможливо обійтися без килимків. Такі покриття захистять машину від всіляких забруднень (бруду, пилу, снігу, води), незважаючи на погодні умови. Вони виконані з якісної гуми або поліуретану, зручні і практичні у використанні. У нашому магазині представлений великий вибір якісних килимків чеського виробництва. Вони мають різний розмір, забарвлення (чорні, сірі) і форму (з бортами і плоскі). Кожен покупець зможе підібрати для себе найбільш підходящий варіант. У продажу є комплекти з двох, чотирьох і шести килимків, в залежності від автомобіля і ціни.

Також ми пропонуємо килимки в багажник, виконані з пластика. Вони представляють собою своєрідний піддон з високими бортиками, який повністю повторює форму багажника. Таке пристосування захищає ковролін від бруду і вологи, а також вантаж від можливого ковзання під час транспортування. Вони відмінно допомагають стежити за чистотою і порядком в авто.

Наші послуги та переваги

Наш інтернет-магазин пропонує продукцію високої якості і доступній ціні. Тільки для наших клієнтів:

  • швидка доставка продукції в будь-яке місто України;
  • зручні способи і форми оплати (готівкою і безготівковим розрахунком, до і після отримання товару);
  • можливість заміни і повернення замовлення;
  • знижки і різноманітні акції;
  • безкоштовні консультації та допомога наших менеджерів.

Довіртеся нам і ваше авто завжди буде в повному порядку!

на сторінку
Показані 1 - 12 із 3232 пунктів
Показані 1 - 12 із 3232 пунктів