Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 15

Кунг на пікап  

Власники пікапів все частіше використовують накладні кунги на кузов, щоб зробити його закритим. Головна мета подібного удосконалення - це захист вантажу від впливу атмосферних явищ: опадів, які можуть промочити багаж або вітру, що наносить пісок і дорожній пил. Це гарантія збереження речей у належному вигляді. Крім того, господар авто може керуватися бажанням надати своєму транспортному засобу стильнішого і соліднішого вигляду.

Якщо ви любите їздити на полювання або рибалку, то вищеописане пристосування виявиться дуже доречним: воно виключить ймовірність розкрадання вашого майна, поки ви займаєтеся коханим хобі. У цьому випадку, активний відпочинок на природі принесе вам більше задоволення, день не буде зіпсований і не потрібно переживати за збереження багажу. Варто нагадати і про поліпшення аеродинамічних властивостей машини.

Встановлюючи кунг у кузов на пікап, ви надасте автомобілю респектабельний вигляд

Матеріал, з якого виготовляється такий виріб, є багатошаровим ABS пластиком, високим. якості та міцності. Вікно може бути з відкриттям у бік (засувним), а також назовні (вгору). Існують варіанти конструкції з підігрівом заднього скла та забезпечують хороший огляд навіть у зимовий період. Конструкція оснащена кріпленнями, що гояться верхній край борту і кунг, а тому вам не знадобиться свердлити отвори в кузові автомобіля, для встановлення. Вони спеціально покриті ґрунтовкою, під фарбування в колір кузова Вашого автомобіля. У деяких моделях є наявність дублюючого стоп сигналу. Якщо у вас залишилися питання на цю тему, то зателефонуйте нам або замовте зворотний дзвінок. За бажання придбати вищеописаний виріб потрібно заповнити форму на сайті і найближчим часом Вам передзвонить менеджер. Ми допоможемо вам підібрати відповідний товар і готові зробити встановлення в нашому СТО, розташованому у Києві. Доставка покупок провадиться по всій Україні. Ви можете оплатити товар після отримання та повернути його, якщо будете незадоволені. Висока якість продукції гарантується. Оплата здійснюється будь-яким зручним способом.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 15 пунктів
Показані 1 - 12 із 15 пунктів