Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 28

Кришка кузова пікапа та ролети  

Власники пікапів зустрічаються із проблемою, що багаж потрібно додатково упаковувати, для захисту від несприятливих погодних умов. З кришкою кузова ваші речі будуть повністю захищені від дощу та дорожнього пилу. Ви можете просто покласти потрібний інструмент, як у звичайний багажник. Але також трапляються неприємні випадки з крадіжками із відкритого кузова. У таких ситуаціях корисний кузов, закритий на ключ і він привертатиме менше уваги несумлінних громадян.

Кришка багажника пікапа під Ваші потреби

Кришки виконуються у двох основних варіантах: Суцільні, за розміром кузова і повністю, що відкриваються; Galaxy призначені для використання з рол-барами. На всіх моделях встановлені превматичні амортизатори і замки, після повороту ключа, відкриття відбувається автоматично. У нас представлені такі моделі фірми Aeroklas:

  • Speed не має відмінних або додаткових функцій, але ціна більш ніж приємна.
  • Aviator можна використовувати як звичайні моделі, відкриваючи кришку на 45 ° або підняти вертикально вгору, повністю до висоти кабіни. У такому варіанті, з повним відкриттям, зручніше розміщуватиме і закріплюватиме вантаж, а також спростить доступ збоку кузова.
  • Galaxy дає можливість використовувати кришку з рол-баром. Особлива форма зі звуженням, дозволяє не зачіпати труби, при відкритті.

Але є й джугі виробники, у тому числі Proform з де труби йдуть у комплекті з кришкою.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 28 пунктів
Показані 1 - 12 із 28 пунктів