Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 5

Захист заднього бампера, куточки на бампер  

Наша компанія пропонує послуги з установки захистів заднього бампера або їх доставки. Це спеціальні куточки або суцільні труби для автомобіля, що кріпляться на бампер. Таке оригінальне й сміливе рішення дозволити вам не тільки поліпшити зовнішній вигляд вашого транспортного засобу, зробивши його більш стильним і сучасним, але і надійно захистити від різного типу не сильних пошкоджень. Як показує практика, задній обвіс на бампер забезпечує певний рівень захисту від подряпин і відколів лакофарбового покриття. Крім того, в разі потрапляння машини в ДТП він дозволить уберегти її від отримання вм'ятини або тріщини бампера, при слабкому ударі.

защита заднего бампера труба

Що являє собою захист заднього бампера, і як саме вона встановлюється?

Якщо вас цікавить надійна і якісна захист заднього бампера, труба з цільного металу в такому випадку є чудовим рішенням. Така труба розташовується уздовж всього бампера, надійно закриваючи його собою, що може врятувати його в рідкісних випадках, коли водій не помічає окремий обмежувальний стовпчик.

Ще один популярний варіант - це куточки на задній бампер. Вони розміщуються по кутах корпусу авто, в той час як між нами лишається невеличке відкриття простір. Проте такий спосіб захисту також є досить ефективним і багато хто вважає його більш привабливим.

Звертаємо вашу увагу, що обидва варіанти (куточки на бампер і суцільна труба) можуть бути виготовлені в двох варіантах. Перший - це використання однієї труби великого діаметру, в другому застосовується дві більш тонких труби. Виглядають вони просто чудово, так як виготовлені з нержавіючої сталі і мають дзеркальний сталевий відблиск, в якому красиво відбиваються всі навколишні вогні, особливо в темний час доби.

Ви можете купити захист заднього бампера, звернувшись до фахівців нашої компанії «Tuning.com.ua» вже сьогодні

Подвійна захисна труба для заднього бампера

Наші фахівці готові зробити все необхідне для того, щоб Ви залишилися задоволені придбанням для свого автомобіля. Звертаючись до нас, Ви можете придбати всі необхідні деталі захисту або ж провести їх установку прямо в нашому автосервісі в Києві.

Якщо ви не впевнені, яка вам підійде захист заднього бампера, куточки подвійні або щось інше, то ми з радістю допоможемо вам з вибором. Наші консультанти підберуть для вас найбільш оптимальне рішення в залежності від моделі та марки вашої машини, її габаритів, ціновому перевазі і інших чинників.

Звертаючись до нас, ви отримуєте такі переваги, як:

  • Низькі і доступні ціни;
  • Акції та знижки;
  • Можливість доставки покупки по всій країні;
  • Гарантію якості на сам товар і його установку;
  • Можливість повернення деталей, якщо вони вам не підійшли;

Зручні способи оплати (ви можете оплатити покупку навіть після вдалого монтажу захисту, за умови, що ви зробите це в нашому установчому центрі).

Якщо у вас залишилися які-небудь питання, то задайте їх прямо зараз. Це можна зробити, зателефонувавши нам або ж замовивши зворотний дзвінок.

Показані 1 - 5 із 5 пунктів
Показані 1 - 5 із 5 пунктів