Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 53

Бокс на дах автомобіля  

автобокси на дах автомобіля купитиПропонуємо Вам високоякісні автомобільні бокси на дах. Після покупки Ви досить значно збільшите вільне місце в салоні і зможете возити вантажі на даху.

Бокс на дах авто є знімним багажним відсіком, призначеним для перевезення різних дрібногабаритних вантажів. Упакувавши всередині речі та зафіксувавши їх кріпильними ременями, ви захистите свій багаж від негоди.

Відмінна вельми приємна особливість сучасних багажників – це їхній екстер'єр. Тепер бокс для перевезення вантажів і автомобіль є одним цілим, не перекручуючи загальний дизайн машини. Як позитивну межу автобоксу можна відзначити його безпечну конструкцію.

Ми пропонуємо вам підібрати для свого авто найбільш підходящий автобокс на дах. Наша компанія пропонує широкий вибір різних моделей із пластику, які покриті спеціальним водонепроникним матеріалом та спеціальні сумки. Такі багажні бокси можна встановлювати на будь-яке авто, обладнане багажною системою.

Бокс на дах автомобіля купити у Києві


автомобільні бокси на дах київБагажник бокс оснащений поздовжніми жолобами і спойлерами, спойлерами, спойлерами. Кріпиться він на даху авто за кілька хвилин і при цьому не потрібно спеціальних інструментів та пристроїв. Також, якщо дозволяє ширина даху Вашого автомобіля, можна поруч з боксом закріпити кріплення для велосипеда або лиж.

Багажники бокси на дах автомобіля оснащуються ременями кріплення. Також вони оснащені спеціальною системою відкриття, яка не потребує додаткових зусиль під час опускання та підняття кришки. Центральний замок дає можливість закриття та відкриття одним поворотом ключа одночасно у кількох блокуючих точках. Витягується із замка ключ тільки після закриття блоку.

Купити багажник бокс на дах автомобіля в Україні

Вам варто звернути увагу на містку різноманітність дизайнів, кольору, розмірів та функціоналу. Представлені нашою компанією вантажні бокси, безумовно, значно збільшать можливості вашої машини у сфері перевезення багажу.

Якщо ви збираєтеся перевозити довгомірні предмети, наприклад, сноуборди, лижі тощо. Вам потрібний більш довгий бокс багажника на дах. Короткі багажні системи ідеально підійдуть для транспортування наметів, валіз, рюкзаків, сумок або колясок.

Окрім цього автобокси на дах автомобіля купити які можна у нашому інтернет-магазині, зможуть збільшити корисний об'єм автотранспорту до 600-літрів та захистять ваш вантаж від вітру, дощу та снігу. При покупці варто звернути увагу на якість пластику, легкість у відкриванні та особливо добре перевірити кріпильні лапи.

Залишіть у салоні місце для сім'ї, а вантаж возіть у багажному боксі!

бокс на дах автомобіля купити

Може Вас зацікавить фаркоп або захисні пороги на Ваш автомобіль.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 53 пунктів
Показані 1 - 12 із 53 пунктів