Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 22

Корито для пікапа  

Кузов пікапа бажано захищати від пошкоджень зсередини, але килимок, що постила на дні вантажного відсіку, з цим завданням не справляється. Деякі автовласники наносять на борти багажника антигравій чи інші багатошарові покриття. Однак ці методи не йдуть у жодне порівняння з використанням спеціальних вкладишів. З їх допомогою ви зможете перевозити предмети, не турбуючись з приводу виникнення подряпин або потертостей. Ваш багаж при зміщенні під час розгону та гальмування машини не пошкодить лакофарбове покриття відсіку.

Візьміть до відома, що вставка в кузов пікапа є оптимальним варіантом захисту внутрішньої поверхні багажного відділення

Вкладиші з ударостійкого пластика мають товщину до 5 мм та повністю відповідають габаритам пікапа. Цей двошаровий матеріал стійкий до впливу ультрафіолету, а рифлена форма днища запобігає перекочування та ковзанню вантажів. Важливо й те, що при температурних перепадах виріб не деформується. Кріпиться воно жорстко, але без свердління (тобто монтується дуже просто). Існує два види вставок: зі стінками, що доходять лише до краю борту (така версія призначена для авто, обладнаного кунгом або кришкою);

  • з загином за борт (це дає додатковий захист при завантаженні через борт).
  • Крім того, пропоновані конструкції бувають цілісними або складовими.
  • Прийнявши рішення купити вкладиш у кузов пікапа саме у нас, ви залишитеся задоволені самим товаром та обслуговуванням

    Пропонуємо замовляти цю продукцію з нашого магазину: ми гарантуємо її якість і допускаємо можливість повернення товару, якщо він вас не влаштує. Ваш кузов не буде страждати від механічних пошкоджень ковзаючим вантажем, бо ребриста поверхня вкладишів запобіжить це. Наші зносостійкі вироби розраховані на тривалу експлуатацію.

    Ми сприяємо у виборі відповідного варіанту вкладишів у кузов та доставляємо товар по всій території України. Якщо у вас виникли питання, можна зателефонувати нам або замовити зворотній дзвінок. Зверніть увагу, що виконати встановлення вкладок можна у нас на СТО і здійснити оплату вже після цього. Розрахунок за покупку приймається у будь-якій формі, яка зручна кожному клієнту.

    на сторінку
    Показані 1 - 12 із 22 пунктів
    Показані 1 - 12 із 22 пунктів