Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 46

Кріплення для перевезення велосипеда на машину  

кріплення для велосипеда на автоВелобагажник на авто вирішить проблему перевезення двоколісного друга. Такий багажник для велосипеда на машину встановлюється на певній частині машини, а вже на ньому і фіксується байк. У магазинах можна знайти багато різних моделей, проте іноді важко швидко вибрати відповідну модель. Щоб визначитися з вибором, виходите з технічних параметрів автомобіля. Адже в залежності від його розміру та додаткових пристроїв і буде вибиратися автобагажник для велосипеда. Розрізняють 4 види кріплення для перевезення велосипеда, які відрізняються способом і місцем установки конструкції.

Велокріплення на авто для поперечок.

Підійде Вам, якщо на машині зверху вже встановлений багажник. Крім того подумайте про практичність і легкості фіксації велосипеда таким способом - якщо не впевнені що зможете кожен раз витягувати байк наверх авто, то краще відмовтеся від цього варіанту. Незважаючи на це такий тип автобагажників користується попитом. Може тому, що закріплений на даху байк не збільшить габарити машини ззаду, і не буде заважати огляду. Цим способом можна перевозити до 4-х велосипедів. Якщо на машині багажника немає, а Вам потрібно перевозити 1-2 байка, то навряд чи варто спеціально для велосипедів купувати автокріплення для велосипеда на дах з багажником. Підберіть інший вид кріплення.

Кріплення для велосипеда на авто з фаркопом.

Мабуть найзручніший спосіб. Дуже зручна навантаження, зняття і установка. Але, враховуйте, що попередньо потрібно наявність фаркопа на автомобілі. Або кріплення для перевезення велосипедів на запасному колесі (підійде тільки для кросоверів і позашляховиків). Коли додаткові елементи на машині відсутні, то підійде кріплення для велосипедів на задній частині авто. Такі автобагажники підбираються під окремо взятий тип кузова. Але при зміні автомобіля може знадобитися і зміна кріплення. Крім того перевозити на такому автобагажників можна максимум 3 велосипеда.

Кращі ціни на вантажний бокс и дуги на дах, в нашому інтернет-магазині.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 46 пунктів
Показані 1 - 12 із 46 пунктів