Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 20

Опорне колесо причепа  

Кому доводилося вручну переміщати завантажені причіп, той буде радий будь-якому механізму, що допомагає, що спрощує цей нелегкий процес. Підкатне колесо вирішує це завдання, беручи на себе вагу вантажу, забезпечуючи зручне маневрування з причепом, для його припасування до автомобіля або перестановки з місця на місце. Опорне колесо буде особливо корисним для людей з кількома причепами.

Види опорних коліс для причепа

Опорне колесо легкового причепа

Підкатні колеса різняться за багатьма параметрами, а не тільки заввишки штока. Відмінності починаються від колеса: його форми, матеріалів колеса та диска, а також можливість його складання. Товщина і радіус можуть змінюватись у різних моделях, а диск може бути сталевий або пластиковий. Для ґрунтових покриттів є більш м'яка і широка пневматична шина. Є модель із вимірником ваги, що допомагає розподілити вантаж правильно. Крім різних коліс, є штоки різного діаметра і довжини, можлива наявність протиковзких засічок, а підйомні ручки двох варіантів: з підшипниками і без.

Купити колесо для легкового причепа

Зовнішній вигляд опорного колеса на причепі

Роблячи покупку у нас, Ви можете бути впевнені у правильному виборі товару. Якщо у Вас виникли складнощі у виборі, наші консультанти допоможуть визначитись та підберуть найкращі варіанти для Вас. Доставка покупки буде здійснена у будь-яке місто України поштовим оператором. А якщо Ви маєте можливість відвідати Київ, огляд товару та встановлення можна виконати у нашому СТО. Є можливість оплати при отриманні товару, щоб Ви могли переконатись у його цілісності та відповідності замовлення. Але навіть у випадку, якщо виникли якісь труднощі із встановленням чи інші проблеми, наші фахівці допоможуть у телефонному режимі або Ви можете повернути товар. Телефонуйте.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 20 пунктів
Показані 1 - 12 із 20 пунктів