Ваш автомобіль:
Немає жодного товару в цій категорії.

Захист двигуна Alfa Romeo  

Купивши машину, кожна людина принагідно набуває і головного болю. Адже машини хоч і продаються із захистом днища, але вона номінальна. Там стоїть тендітний пластик, більше для солідності. А насправді перший удар дном і Ваш піддон картера пробитий. Виходить, потрібно замінити її, поставивши надійнішу. Але замовляти її складно, можуть не підійти контури та отвори. Ми допоможемо вирішити цю проблему, запропонувавши справжню модель зі сталі.

Купити захист двигуна Alfa Romeo, набагато легше, ніж може здатися.

Це така річ, яка, швидше за все, не раз врятує Вас від величезних витрат. Адже це, можна сказати, броня днища вашої машини. Її відсутність завжди веде до плачевних результатів.

Обладнавши автомобіль надійним захистом картера двигуна Alfa Romeo, ви робите послугу не тільки собі, але одночасно і Вашому авто.

 Тих, хто виробляє цю продукцію багато, але є й ті, хто на загальному тлі виглядає краще. Наприклад, зверніть увагу на марку "Полігон", вартість її не перевищує стандартну, а базові показники, такі як товщина заліза, спосіб штампування перевершує аналоги. Після фарбування цей захист відправляють у піч, це збільшує антикорозійні показники. Сама конструкція виходить жорсткіша, запобігаючи вібрації.

Установка захисту

Не потрібно думати, що установка захисту картера, це як прикрутити розетку до стінки. Багато хто намагається самостійно встановлювати її. Але більшість, втративши час та нерви, звертаються все-таки до людей, які роблять це професійно.

Будьте впевнені, звернувшись до нас, Ви тільки виграєте. Ми завжди підбираємо правильно, поєднання ціни з якістю.

Звернувшись до нас, Вам залишиться лише насолоджуватися процесом. Ми маємо найкоротші терміни доставки, будь-які форми оплати. Допомагаємо і консультуємо як на місці, так і по телефону та інтернету. Надаємо гарантію якості. Гнучкі ціни. Доставка по всій території України.