Ваш автомобіль:
Немає жодного товару в цій категорії.

Захист двигуна Dadi  

Для чого потрібний захист картера Dadi?

Спочатку в машині вже є пластиковий захист, який був встановлений на заводі, але він абсолютно не підходить для наших доріг. Ми пропонуємо вам замінити її на сталеву, яка забезпечить надійне збереження днища автомобіля від механічних пошкоджень, викликаних предметами, що відлітають під час їзди, такими як камені.

Де купити захист двигуна для Dadi?

У нас ви можете придбати якісну деталь за невеликою ціною, таким чином ви зможете заощадити на ремонті. Це пояснюється тим, що різні дорожні перешкоди будуть відлітати в кузов авто і пошкоджувати його, а захист забезпечить збереження днища. Це не дороге обладнання, яке оберігає авто від влучення гравію, бруду, каменів, а також інших предметів, які можуть завдати шкоди автомобілю. Особливо це знадобиться при їзді бездоріжжям, оскільки машина буде захищена від ударів. Основним елементом є сталевий щит, який надає додаткової міцності та жорсткості. Переваги покупки в нашій компанії:

  • Ми можемо запропонувати варіанти різної товщини сталі
  • Можливість нанесення фарби, а також антикорозійного покриття
  • Додатково можна захистити коробку передач та інші, вразливі з днища елементи.

Установка захисту картера

Установку можна зробити самостійно, але краще довірити це фахівцям. Вартість зовсім не висока, так що ви завжди можете собі це дозволити.

Як замовити захист картера двигуна на Dadi?

Зробити це дуже просто, ви можете оформити замовлення за допомогою сайту, після чого з вами зв'яжеться наш представник та обговорить подробиці замовлення. Нам необхідно вибрати зручний спосіб доставки, після чого ми надішлемо до вас товар. За потреби ви можете сміливо звертатися за консультацією до наших спеціалістів, це абсолютно безкоштовно. Вони допоможуть підібрати необхідну запчастину та розібратися з оформленням замовлення.