Ваш автомобіль:
Немає жодного товару в цій категорії.

Захист двигуна Saab  

Як правило, при купівлі нового автомобіля, ми чомусь повністю переконані в наявності всіляких захисних пристроїв. Вважаємо, що наступний візит на СТО буде ще не скоро. Але, на жаль, це не так! На більшості імпортних автомашин, у тому числі і марки Saab захисту встановлюються або дуже слабкі пил, що збирають (пластикові захисту) або їх взагалі немає. Відомо, що "серцем" будь-якого автомобіля є - двигун! Але в умовах "специфічної" їзди нашими дорогами, йому може загрожувати катастрофічна небезпека. Вона пов'язана з іноді відсутніми на проїжджій частині люками, півметровими ямами посеред дороги, і при наїзді в які може надійти сильний удар у нижню частину двигуна. Найчастіше у картер. А ще накопичення та подальше висихання бруду на двигуні, через який можуть початися проблеми з охолодженням мотора. Це пов'язано з тим, що картер найнижча частина у двигуні. Ось саме для цього і винайдено таке досить ефективне рішення, як металевий захист двигуна.

Навіщо ризик? Якщо можна купити захист двигуна!

Тобто для виключення марних ризиків при експлуатації автомобіля Saab краще скористатися можливістю та купити якісний захист двигуна. Це пов'язано саме з тим, що сучасна людина дуже погано сидить на одному місці. Йому необхідні постійні переміщення задля забезпечення нормальної життєдіяльності. Тому роль автомобіля як комфортного автомобіля для людини є ключовою. Але важливо забезпечити безвідмовну роботу машини. І що, як не міцний металевий захист двигуна, доведеться до речі, в умовах поїздок бездоріжжям на пікніки, поїздок ґрунтовкою в село. Або у випадку поганого освітлення вулиць, при потенційній небезпеці заїзду в ями або на бордюри.

  • Відсутність можливості попадання в моторний відсік сторонніх предметів (з дороги);
  • Виключено попадання бруду на вузли двигуна (особливо актуально у міжсезоння);
  • Протидія корозії (завдяки спеціальному порошковому покриттю);
  • Захист від перегріву (більшість захистів мають спеціальні вентильовані отвори для гарного обдування);

Встановлення захисту картера на автомобілі

Установка виконується як самостійно, так і при зверненні до фахівців. При самостійному кріпленні потрібно бути дуже акуратним і уважним, тому що неправильно встановлений захист двигуна може на ходу зачепитися за будь-який предмет і стати причиною ДТП. Тому рекомендується звертатися до справжніх професіоналів. Відмінним рішенням у цьому ми! Ми маємо своє СТО, в якому завдяки наявності спец. інструменту та передового обладнання виконується якісна робота у співвідношенні з економією часу і сил. У вас відпаде потреба у пошуках підйомника. До того ж у нас є спеціалісти з дод. обладнання.

Якісний захист краще купувати у нас!

Купивши це додаткове обладнання у нас, ви гарантовано отримуєте високу якість за актуальною ціною. А цим може похвалитися не всі. Ми пропонуємо вам найкращі рішення для ефективного захисту вашого автомобіля. У нас представлені лише металеві вироби найвищої якості. При замовленні товару ми гарантуємо оперативну доставку в найкоротші терміни в абсолютно будь-яку точку України. Оплата відбувається при отриманні або іншим зручним для вас способом. Дуже важливо, що нашим постійним клієнтам надаються хороші знижки. Співпрацюючи з нами, ви отримаєте дуже якісний металевий захист для безвідмовної роботи вашого автомобіля замість пластмасових пильовиків. Пропонуємо вам заповнити форму зв'язку або замовити зворотній дзвінок!