Ваш автомобіль:

Лідери продажів

Бокс на дах, найкраще рішення для економії місця в автомобілі.

Бокс на дах, найкраще рішення для економії місця в автомобілі.

Кращий спосіб, як збільшити місткість автомобіля. Без необхідності купувати, не дешевий причіп та фаркоп та відкривати для них нову категорію у "правах". Потрібно просто встановити бокс на дах. Аеродинамічна форма, перевага перед багажниками.

бокс на дах

Стильний та місткий пристрій дозволить перевозити Вам більше речей, забезпечуючи збереження вантажу та захищаючи його від можливих забруднень та механічних пошкоджень.

Серед безлічі різновидів даного аксесуару можна підібрати модель, яка підійде саме для Вашого кузова. У комплекті кожного пристрою йде система швидкого встановлення.

Всі пристрої, представлені на нашому сайті, мають високу міцність. Вона досягається за рахунок спеціалізованого ударостійкого матеріалу корпусу, а також завдяки металевим напрямним, розташованим у днищі. Матеріали, що застосовуються при виробництві, нетоксичні, а це дає можливість перевозити продукти харчування, особисті речі, одяг. До того ж цей матеріал витримає температури від -40 до +90°С, що дозволить використовувати бокс на дах авто в будь-яких умовах клімату та погоди.

Бокс на дах з лижамиІснують моделі об'ємом понад 400 л, що також підходять для перевезення спортивного інвентарю. У комплекті є спеціальні ремені для закріплення до дна лиж або інших довгомірних вантажів.

Грамотно розподіляючи вміст усередині пристрою, ви зможете заощадити його простір і організувати більш високий рівень безпеки під час руху. По-перше, слід завантажити в середину найважчі речі, щоби головна маса припала на багажник і дах авто. А легші речі потрібно розкласти вже з обох боків цього аксесуара. Після завантаження важливо переконатись, що речі не перешкоджають повному закриттю. Не рекомендується збільшувати завантаження понад максимально допустиме на дах Вашого авто.

Оскільки установка змінить висоту Вашого авто та усуне центр ваги, то дуже важливо виявити особливу увагу під час розгону, гальмування та при проходженні поворотів.

Автомобільний бокс на дах прикріплюється до багажника скобою в обхват (це традиційний спосіб). Зазвичай цей процес займає у фахівців лише кілька хвилин.

Під час підбору слід звернути увагу на аеродинаміку пристрою, вантажопідйомність, відкриття, а також колір та об'єм, який оптимально підходитиме саме під Ваші потреби. Також варто звернути увагу, що пристрій з двостороннім відкриттям зробить його набагато зручнішим як в установці та зніманні, так і в завантаженні та вивантаженні речей.

Щоб купити бокс на дах, вам потрібно зв'язатися з нашими консультантами за телефоном або оформити замовлення на сайті, онлайн.