Ваш автомобіль:

Лідери продажів

Тюнінг Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg – це позашляховик преміум-класу, який чудово підходить для людей, які ведуть активний спосіб життя.

Тюнинг Фольксваген Туарег фото  Даний автомобіль спрямований на широке коло споживачів: він здатний виконувати функції сімейного автомобіля або автомобіля для бізнесу. Цей позашляховик спроектований на сучасній платформі з кузовом, що несе, що передбачає відмову від важкої рами, а також поліпшення поведінки авто на дорозі. VolkswagenTouareg можна обладнати різними сучасними аксесуарами, які допоможуть автомобілістові в дорозі та підвищать якість подорожей.

 

Тюнинг Volkswagen Touareg складається з таких основних напрямів.

Пороги на Фольксваген Туарег фото  На автомобіль Ви можете встановити Бічні пороги Alyans або Бокові пороги Sapphire, які неодмінно додадуть Вашому авто солідності та стильності.

Такий пристрій допоможе при посадці та висадженні пасажирів авто, а також захистять від руйнування лакофарбового покриття. До того ж вони забезпечать хороший захист днища машини при наїзді на бордюр або тверду перешкоду.

 

 

Фаркоп на Фольксваген Туарег фото  Продовжуючи тюнінг Touareg, Ви можете встановити на автомобіль Фаркоп виробництва польської компанії Imiola HakPol. За допомогою такого пристрою можна проводити буксирування вантажів вагою до 3500 кг. Причіпний пристрій є необхідним атрибутом будь-якого авто, якщо Ви збираєтеся використовувати його для буксирування причепа з вантажем або хочете встановити велосипедний багажник.

 

 

Рейлінги на Фольксваген Туарег  Також на такий автомобіль встановлюються алюмінієві Рейлінги Crown. Такий аксесуар не тільки здатний збільшити багажну ємність автомобіля кілька разів, але також має дуже привабливий зовнішній вигляд і призначений для функціональних навантажень – кріплення багажника і перевезень різних габаритних вантажів. Також перевагою рейлінгів є те, що вони можуть бути якоюсь прикрасою для Вашого автомобіля, покращуючи тюнінгTouareg.

 

 

Мухобійка на капот Фольксваген Туарег фото  Дефлектор капота SIM буде відмінним доповненням для іміджу Вашої машини, проте найважливіше – він в змозі захистити лобове скло та капот від дрібних каміння, забруднення та літаючих комах при русі. Після якісного монтажу у нашому сервісному центрі такий елемент тюнінга надасть автомобілю більш обтічний вигляд, покращить його аеродинаміку.