Ваш автомобіль:

Лідери продажів

Захистіть двигун до зими

Захистіть двигун до зими

Хочете купити захист двигуна у Києві? Немає нічого простішого! Ми допоможемо зробити правильний вибір.

Захист картера двигунаЗахист картера є необхідною деталлю для Вашого авто; вона є конструкцією, спроектованою спеціально для попередження пошкоджень агрегатів, які знаходяться в нижній частині Вашого автомобіля.

Одна з найважливіших якостей захисту двигуна – збереження від удару. Цей пристрій може надійно зберегти відсік двигуна Вашої машини від пошкоджень, які можуть виникнути при наїзді на тверді або гострі предмети. Також захист картера, гарантуючи стабільність температурного режиму.

 

У нас на сайті можна знайти розгорнутий асортимент моделей таких пристроїв. Першорядні вимоги, які ми висуваємо до них – це міцність та жорсткість. Подібні показники потрібні для того, щоб піддон не прогнувся від можливого удару або не зламався від цього удару. Також захист картера обов'язково повинен оберігати від пилу та бруду, що можуть завдати істотної шкоди важливим деталям Вашого автомобіля. А кожен водій на особистому досвіді переконався у стані сучасних доріг та в їх часом непередбачуваних сюрпризах.

Порошкове покриття пристрою спеціально розроблене для найбільш високої стійкості до пошкоджень та запобігання корозії. А з місця прямого контакту з кузовом передбачені відповідні гумові амортизатори, щоб довести до мінімуму шум, а також вібрації під час руху автомашини.

 

захист двигунаУ пристроях, що пропонуються на сайті, свідомо передбачені отвори, що дозволяють зливати масло, а також легко і швидко змінювати масляний фільтр, що значно знижує витрати на обслуговування автомобіля. Надійність запропонованих нашою компанією пристроїв досягається тим, що вони розробляються із застосуванням найсучасніших технологій, при цьому враховуючи специфічні конструктивні особливості авто. Їх конструкція взаємопов'язана з типом кузова автомобіля, об'ємом його двигуна, комплектацією, типом КПП та деякими іншими параметрами. Захист двигуна легко встановлюється на штатні кріплення автомобіля із застосуванням високоякісних кріплень. Наші кваліфіковані фахівці швидко допоможуть Вам встановити пристрій якісно та з гарантією довговічності у роботі.