Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 8

Фаркоп Chevrolet Captiva  

Выберите модификацию:

Фаркоп - зручне та практичне рішення для всіх власників автомобілів. Якщо ви вирушаєте в подорож, будь то поїздка на дачу або переміщення в інше місто та на далеку відстань, то використовуйте причіп. На нього встановлюється кріплення для велосипеда, він стане у нагоді навіть для перевезення катера. Конструктивно простий пристрій дуже корисний і незамінний, якщо ви вирушаєте на рибалку, полювання тощо. Зручний фаркоп Шевроле Каптива не підведе в дорозі Ви можете вибрати різні варіанти від провідних виробників. На кшталт фаркопи поділяються на ті, що можна зняти поворотом ручки або зварні моделі, які не передбачають зняття. Вони належать до категорії найбюджетніших. Є фаркопи на болтах, відкрутити які не складно за допомогою інструмента. Більшість моделей мають на увазі порошкове фарбування. Серед провідних виробників: HakPol, AutoHack, Westfalia, Bosal, Thule можна відзначити компанію Galia, у якої фаркопи оцинковані, завдяки чому вони надійно захищені від іржі, навіть якщо тривалий час будуть у несприятливих погодних умовах і при не глибоких потертостях і подряпинах. /p>

Запрошуємо купити у нас фаркоп Chevrolet Captiva

У нашому каталозі представлено величезну різноманітність моделей, асортимент регулярно поповнюється та оновлюється, а також проводяться акції. Фахівці допоможуть вибрати оптимальний варіант, розкажуть про нюанси виробників та експлуатацію фаркопів. Товар доставляється по всій Україні, але якщо ви знаходитесь в Києві, кур'єром доставка безкоштовна. Постійний клієнт може розраховувати на знижки. До оплати приймаються будь-які варіанти, включаючи готівковий та безготівковий розрахунок, передоплату або після отримання.

Ми дотримуємося прав наших клієнтів. Якщо бажаєте, зможете повернути або обміняти продукцію на аналогічну. Зв'яжіться з нами через онлайн форму, телефонуйте, замовляйте зворотній дзвінок - фаркоп значно полегшить ваші поїздки! Не завжди потрібно перевозити багаж великої ваги, а брати причіп може бути незручно. У такому разі для вантажів менше 80 кг. відмінно підійде багажник на дах Chevrolet Captiva. Не упускайте можливість оснастити автомобіль захистом картера Chevrolet.

Показані 1 - 8 із 8 пунктів
Показані 1 - 8 із 8 пунктів