Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 17

Фаркоп Ford Transit  

Выберите модификацию:

Останнім часом багатьом водіям може бракувати обсягу свого багажника. Саме в цьому випадку можуть знадобитися причепи та спеціальні кріплення, які значно спростять процес перевезень. Його використання також стане корисним, якщо ви плануєте вирушити на відпочинок. Також якщо місця в авто просто не залишилося, але ви планували взяти велосипеди, тоді спеціальні кріплення для велосипеда можна буде кріпити на фаркоп. Завдяки цьому ви зможете вирушити в поїздку зі своїм велосипедом.

Який встановити фаркоп на Форд Транзит?

Багато водіїв може подумати, що монтаж займає багато часу, але це далеко не так і сильно залежить від досвіду установників та електрика. Основним моментом, на який слід звернути увагу, вважається виробник, адже купуючи причіпне з рук або невідомих виробників, ви не можете бути впевнені в правильній конструкції та комплектації. Ось найкращі компанії, які займаються їх виготовленням HakPol, Westfalia, Thule, Bosal, AutoHak, Galia. Він може бути звичайним або знімним. Якщо ви бажаєте отримати значний функціонал, тоді можна придбати знімну модель. Для кріплення гака можуть використовуватися болти або швидкознімний механізм. Якщо ви плануєте забрати товар із магазину, тоді ми зможемо виконати встановлення, орієнтовно за 1-2 години. Також здійснюється доставка по Україні. Щоб замовити фаркоп, достатньо просто зв'язатися з нашою компанією за телефоном або оформити покупку на сайті. Оформлення замовлення також може відбуватися в онлайн режимі, за допомогою наших фахівців, які підкажуть особливості причіпних пристроїв та установки.

Заходьте, вибирайте та інші надійні оновлення до Вашого автомобіля: "1100-rejlingi-ford-transit">рейлінги на дах Ford Transit; Захист картера Ford.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 17 пунктів
Показані 1 - 12 із 17 пунктів