Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 21

Фаркоп Mitsubishi L200  

Выберите модификацию:

Такий виріб застосовують тоді, коли необхідно збільшити корисне навантаження авто для виконання господарських завдань. Наприклад, за допомогою причіпного обладнання ви можете транспортувати човен, мототехніку, велосипеди, причіп або навіть овочі з дачі за один раз.

Переваги такого пристрою, як фаркоп Міцубісі Л200

Плюси від використання подібного додаткового обладнання полягають у наступному: Збільшення ККД авто. Підвищуючи вантажність вашої машини, ви вирішуєте існуючі домашні завдання на новому рівні.

  • Безпека. У разі аварії ви можете швидко виконати евакуацію машини.
  • Універсальність та доступність. Розрізняють декілька типів додаткового обладнання: зварене (не знімається), швидкознімне (демонтується за рахунок повороту ручника), з болтовим з'єднанням. що надає їм антикорозійні властивості. У нашому магазині представлено обладнання від таких виробників як HakPol, Westfalia, Galia, Thule. Обладнання поставляється зі Словаччини, Німеччини, Італії, Польщі та України.

    Де можна купити фаркоп Mitsubishi L200?

    Незалежно від того, який товар ви оберете, виріб буде якісним та сертифікованим. Ми допоможемо вам обрати товар залежно від ваших завдань. Існує система знижок постійним клієнтам, залежно від сум замовлень. Якщо вам потрібне це обладнання, просто замовте його, і ми доставимо замовлення до будь-якої точки України. Сплатити товар можна будь-яким зручним способом. Для замовлення зв'яжіться з менеджером здійснивши дзвінок або через форму замовлення на сайті і вам передзвонять. -l200">багажник на дах Mitsubishi L200 та захист картера Mitsubishi.

  • на сторінку
    Показані 1 - 12 із 21 пунктів
    Показані 1 - 12 із 21 пунктів