Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 18

Фаркоп Mitsubishi Pajero Sport  

Выберите модификацию:

Бують ситуації, коли потрібно перевезти великий чи надто важкий для даху вантаж або відбуксирувати інший автомобіль. Для цього не зайвим буде встановити кріплення для причепа, здатне не тільки послужити опорою для буксира, а й виконувати свою пряму функцію, транспортуючи весь необхідний вантаж поза салоном самого авто.

Різновиди фаркопів|

Всерйоз маючи намір оформити купівлю кріплення для причепа, слід попередньо ознайомитися з доступними на вітчизняному ринку варіантами.

Так, всі типи фаркопів можна умовно поділити на три підвиди:

  • швидкознімні моделі, що знімаються простим поворотом важеля;
  • болтові аналоги, що кріпляться за допомогою закручування болтів;
  • незнімні рішення, зварені, доступні за найпривабливішими цінами.
< Проте тип кріплення далеко не визначає його термін служби. Цей обов'язок бере на себе виробник, у зв'язку з чим розумним рішенням стане покупка продукції популярних брендів, серед яких Thule, Westfalia, Bosal, AutoHak і HakPol. Особняком сучасного ринку є компанія Galia, що пропонує повністю оцинковані фаркопи за компромісними цінами.

Де можна купити фаркопи Mitsubishi Pajero Sport?

Бажаючи стати власником власного фаркопу, докладаючи мінімум зусиль, настійно рекомендуємо вдатися до послуг нашої фірми.

Ми є офіційними партнерами європейських дилерів, що дозволяє уникнути посередницької націнки, роблячи товар максимально доступним для користувача. Крім усього іншого, відмінними рисами нашого сервісу виступають широкий асортимент і тактовність обслуговуючого персоналу, які не залишають жодного клієнта байдужим! телефону або замовити зворотній дзвінок і вам передзвонить представник магазину!

Наш магазин займається широким колом обладнання як продажами, так і установкою. Ознайомтеся з захистом картера Mitsubishi та багажником на дах Mitsubishi Pajero Sport.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 18 пунктів
Показані 1 - 12 із 18 пунктів