Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 11

Фаркоп Toyota Land Cruiser Prado  

Выберите модификацию:

Причіпне Prado - це спеціальний механізм, призначений для буксирування причепів та трейлерів. Ця складна конструкція використовується водіями для можливості перевезення великогабаритних вантажів на причепі, наприклад, мотоциклів, шаф та іншого. Навіть можна встановити спеціальне кріплення для вашого велотранспорту. Тягово-зчіпний пристрій є спеціалізованим, наприклад фаркоп прадо 120 найчастіше не підійде на інші моделі або марки. right; border: 1px solid black; margin-left: 15px; margin-right: 15px;" src="https://tuning.com.ua/img/cms/prado-farkop.jpg" alt="причіпне toyota prado 120" title="фаркоп toyota prado 150" width="350" height="206" / >Є як швидкознімні пристрої – з посадковим гніздом і механічною клямкою, умовно знімні - кріплення болтами, так і не знімні (дешевші) - зварний спосіб кріплення. Цей додаток для вашого автомобіля складається всього з двох частин, балки і гака, пофарбованих порошковою фарбою в чорний колір. Найпопулярнішими марками в цій галузі є виробники: Westfalia;

  • HakPol;
  • Galia (оцинковані);
  • Thule.
  • Купити фаркоп на прадо 120

    Купаючи у нас – Ви отримуєте допомогу фахівців та високу якість. При замовленні товару в нашій компанії ви отримаєте безліч переваг: можливість проконсультуватися з професіоналами. Повернути товар за необхідності. інше.

    Відповімо на будь-які ваші питання по онлайн чату або можна замовити зворотній дзвінок.

    Додаткове оснащення автомобіля, захистом картера Toyota і багажником на дах Toyota Land Cruiser Prado, це не великі ціни та швидка установка.

    Показані 1 - 11 із 11 пунктів
    Показані 1 - 11 із 11 пунктів