Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 18

Фаркоп Volkswagen Crafter  

Выберите модификацию:

Гарний, якісний причіпний пристрій – це додаткові можливості для автомобіля. Особливо якщо речей багато і місця у багажнику чи салоні недостатньо. Така ситуація трапляється досить часто.

Оптимальне рішення – придбати якісне причіпне обладнання. Це дозволить їздити на риболовлю, полювання чи на дачу не побоюючись, що для якихось речей не вистачить місця.

За допомогою такого обладнання можна без проблем перевозити квадроцикл чи навіть катер! Їх також використовують для перевезення велосипедних кріплень. Це дійсно дуже зручно та практично. До того ж, причіпний пристрій відрізняється великою міцністю та надійністю.

Фаркоп Фольксваген Крафтер провідних виробників

Якщо для поїздки на дачу або на пікнік знадобилося якісне причіпне обладнання, то краще вибирати вироби відомих виробників . Наприклад, із таких країн, як: Польща, Словаччина, Німеччина та Швеція.

Це справді гарне причіпне обладнання для різних поїздок. Можна вибрати виріб виробників, які не підведуть у будь-якій ситуації.

Наприклад, виробників: Galia, HackPol, Westsalia та Thule. Вироби цих брендів дійсно варті уваги автовласників і мають попит.

За своїм типом усі причіпні пристрої можна розділити на:

  • швидкознімні, які знімаються поворотом спеціальної ручки;
  • на болтах;
  • найдешевші – зварні.

Останні пристрої не знімаються, тоді як вироби на болтах, перш ніж їх зняти потрібно, відвернути болти .

Для фарбування всі виробники використовують чорну порошкову фарбу. Винятком є компанія Galia, яка для надійного захисту від корозії оцинковує свої вироби. Вибір дійсно дуже великий.

Купити фаркоп Volkswagen Crafter за низькою ціною

Якщо знадобився гарний причіпний пристрій, краще купувати в нашій компанії. Вигоди очевидні: доступна ціна, великий вибір, доставка по всій Україні, можливість одразу встановити покупку у Києві.

Знижки постійним клієнтам та можливість повернути товар, якщо не сподобався. Замовлення можна оформити на сайті онлайн чаті або по телефону. Можна також замовити зворотній дзвінок.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 18 пунктів
Показані 1 - 12 із 18 пунктів