Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 54

Бокові пороги Range Rover Sport, Vogue  

Выберите модификацию:

Бічні пороги автомобіля є сходинкою, що полегшує підйом пасажира всередину (така проблема актуальна для машин з високою посадкою, оскільки в їхній салон важко забиратися літнім людям і дітям). При легкому зіткненні авто з іншим транспортним засобом ці деталі оберігають кузов від пошкоджень. Крім того, ці дуги прикривають корпус машини від бруду камінців, що летять знизу.

Пропонуємо встановити міцні та стильні підніжки Range Rover Sport

У споживачів є шанс вибрати практичні вироби з відповідним дизайном, щоб Автомобіль набуло більшого вигляду. Подібні аксесуари нерідко виготовляють у вигляді каркасу із металевих труб (виріб доповнюється сходинкою з гумовим покриттям проти ковзання). Існують варіанти з накладним рифленим листом, що закріплюється зварювальним методом. Бувають складніші версії – автоматичні, коли підніжка висувається з-під днища машини. У виробництві вищеописаних деталей використовують нержавіючу сталь, алюміній або інший метал, покритий хромом або пофарбований. Для закріплення конструкції до штатного місця використовуються спеціальні кронштейни.

Звертайтеся до нас, щоб купити бічні пороги Range Rover Vogue

Ми пропонуємо своїм клієнтам найякісніші та найрізноманітніші аксесуари, про які йшлося вище . Якщо ви сумніваєтеся у виборі конкретної моделі бічних порогів, наші фахівці дадуть вам цінні рекомендації для придбання. Встановити пороги на Рендж Ровер Спорт можна прямо у нас на СТО, тобто без жодних проблем. Ми доставляємо товар по території України і Ви можете здійснити оплату в момент отримання замовлення або в будь-якій іншій формі. Ви можете повернути пороги, якщо вони вам не сподобаються, або змінити їх на інший варіант. Для замовлення або консультації, скористайтеся формою зворотного зв'язку або замовляйте зворотний дзвінок і ми будемо готові надати вам ефективну допомогу.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 54 пунктів
Показані 1 - 12 із 54 пунктів