Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 34

Бокові пороги Mercedes ML  

Выберите модификацию:

Для того, щоб ваш автомобіль став досконалішим, бажано встановити на нього бічні пороги. Подібний обвіс може стати своєрідним буфером під час паркування, а при нагоді зіткнення вашої машини з іншими транспортними засобами - перешкодою для пошкодження. Головне призначення даного аксесуару - це допомога пасажирам при посадці в салон (додаткова сходинка завжди доречна). Бруд, що летить з-під коліс, менше бруднити кузов, якщо автомобіль оснащений бічними дугами. Абсолютно безперечно і те, що машина з індивідуальним дизайном виглядає ефектніше.

Зверніть увагу, на пропоновані нами підніжки Mercedes ML

Пороги встановлюються в штатні місця із застосуванням спеціальних кронштейнів (до виробів додається схема установки та комплект кріплень). Згадані деталі можуть відрізнятися за своїм дизайном та матеріалом, з якого вони виготовлені. У виробництві дуг використовується нержавіюча сталь, алюміній, пластик.

Дуги можуть бути виконані у вигляді труб з плоскими ділянками, вкритими нековзним матеріалом (досить поширені, наприклад, гумові накладки). В інших випадках, підніжка являє собою рифлений ступінь, закріплений до труби. Пороги Мерседес, що автоматично висуваються, – найдорожчий варіант виробів, що свідчить про солідний статус господаря автомобіля. Крім того, власник машини може використовувати підсвічування сходів. Описувані тут елементи тюнінгу виробляються на відомих заводах, а тому їхня висока якість і відповідність стандартам завжди гарантована. чудовий сервіс: ми готові проконсультувати новачків з усіх питань, доставити товар та встановити дуги на ваше авто. Продукція реалізується клієнтам по всій Україні, спосіб оплати – будь-який зручний саме вам. Замовник має право замінити підніжки Мерседес, які йому не сподобалися, або повернути їх назад. Ви маєте шанс скористатися формою зворотного зв'язку. За бажанням, замовляйте зворотний дзвінок, і ми сприятимемо вам у придбанні товару.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 34 пунктів
Показані 1 - 12 із 34 пунктів