Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 21

Бокові пороги Mitsubishi L200  

Выберите модификацию:

Бічні пороги застосовуються для зручнішої посадки в салон автомобіля, а також з метою додаткового захисту дорогого кузова. Підніжки, що закріплюються під рамою машини, здатні надати послугу водію у разі наїзду транспортного засобу на якусь перешкоду чи височину. Бруд або гравій, що летить з-під коліс, не зможуть зіпсувати зовнішній вигляд автомобіля. Крім того, машині будуть не страшні та легкі бічні зіткнення. Якщо знадобиться підняти машину за допомогою домкрата, то останній можна встановити безпосередньо за поріг Міцубісі Л200. Отже, бічні дуги є досить важливим елементом тюнінгу будь-якого позашляховика.

Підніжки Mitsubishi L200 для респектабельного іміджу

Наявність підніжок допоможе зберегти лакофарбове покриття кузова. Позашляховик буде виглядати солідніше, якщо він оформлений сходами. До виробів додаються необхідні кріпильні складові та інструкція зі збирання.

Більшість таких порогів виробляються у вигляді труб із плоскими пластинами. Ці вироби зверху покриваються матеріалом, що перешкоджає ковзанню (може бути використаний рифлений металевий лист або прогумована накладка). Щаблі з підсвічуванням або автоматично висуваються – ознака високого статусу господаря авто. або його сплавів;

  • різнокольорової пластмаси і так далі.
  • Купити бічні пороги Mitsubishi L200 можна саме у нас

    Ми готові запропонувати відвідувачам ресурсу цілком гідний асортимент вищеописаних виробів. Наші клієнти отримують корисні рекомендації щодо придбання відповідних порогів для машин. Якщо знадобиться встановити щаблі на ваш автомобіль, то цю функцію ми беремо на себе, наш настановний центр у Києві. Реалізуючи товар по всій Україні, приймаємо оплату у будь-якій формі (крім кредитних карток). Ви маєте право замінити куплені у нас підніжки Міцубісі Л200 або навіть повернути їх назад. До ваших послуг - зворотний зв'язок в онлайн чаті та можливість замовити зворотній дзвінок.

    на сторінку
    Показані 1 - 12 із 21 пунктів
    Показані 1 - 12 із 21 пунктів