Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 5

Захист двигуна Chrysler  

Бо двигун розташований внизу автомобіля, в безпосередній близькості від дороги, він часто наражається на суттєву небезпеку, оскільки стан асфальтового покриття найчастіше далеко від ідеального. Більшість автовиробників не турбуються з цього приводу, тому або випускають автомобілі зовсім без захисту картера, або з пластиковим «пиловником», який зовсім не вбереже двигун від деформації при механічному впливі. Де купити захист двигуна Chrysler?

h2>

Купити її в інтернет-магазині досить просто, для цього в першу чергу слід розібратися у функціональних особливостях та пропонованих різновидах.

Цей пристрій розроблено з метою уберегти автомобільні агрегати, які знаходяться у найнижчих точках , від механічних пошкоджень, і являє собою свого роду піддон, який кріпиться прямо під двигуном автомобіля. Захист двигуна Chrysler розроблений з урахуванням усіх конструктивних особливостей цього автомобіля, тому не тільки виконує свої основні функції, але і дозволяє, за рахунок збільшення обтічності та оптимізації аеродинамічних характеристик, домогтися суттєвої економії палива.

Захист картера Chrys ler.

Цей захист виготовляється з 2-х або 3-х міліметрової сталі методом штампування, що забезпечує достатню жорсткість, ремонтопридатність (легко піддається рихтуванню) та конкурентоспроможну ціну.

Вона має ряд конструктивних особливостей:

  • отвори для забезпечення тепловідведення від двигуна;
  • спеціалізоване покриття, яке надійно захищає матеріал від іржавіння;
  • можливість встановлення додаткових пластин, збільшуючи площа захисної зони;
  • наявність спец. отворів для зливу олії та заміни фільтра.

Оскільки даний девайс розроблений індивідуально для цієї марки автомобіля, установка захисту картера не вимагає будь-яких спеціальних додаткових навичок. Однак, довіривши установку фахівцям, ви отримуєте додаткові гарантії надійності експлуатації, безпеку у функціонуванні та при зіткненні, наїзді. Чому варто замовити захист картера Chrysler саме у нас?

У нашому інтернет в магазині працюють професійні консультанти, які допоможуть вам з вибором захисту картера, проінформують про ціну, проконсультують з приводу способу кріплення, оформлять доставку за вказаною вами адресою в будь-який регіон України. Також ви можете вибрати для себе будь-який зручний спосіб оплати за замовлений товар.

Якщо у вас виникли додаткові питання, ви можете проконсультуватися он-лайн, заповнивши форму замовлення або замовивши на нашому сайті зворотній дзвінок.

/p>

Показані 1 - 5 із 5 пунктів
Показані 1 - 5 із 5 пунктів