Ваш автомобіль:
Немає жодного товару в цій категорії.

Захист двигуна Daihatsu  

Чому захист картера Daihatsu це дійсно незамінна необхідність

Як і мало стати зрозумілим з назви даного продукту, головне його призначення саме в тому, щоб забезпечити надійну безпеку картеру автомобіля. На жаль, сучасний стан дорого просто залишає бажати кращого, тому подібна обережність дійсно є незамінною необхідністю. даному пристосуванні вже тільки після того, як біда все ж таки відбулася і у зв'язку з поганими дорогами або будь-якими іншими обставинами картер був пошкоджений. Відповідно, доведеться чимало витратитися на ремонт.

Докладніше про те, чому необхідно купити захист двигуна Daihatsu і що це таке

Даний продукт є нічим іншим, як спеціальною пластиною, яка встановлюється саме в тому місці, в якому картер найбільш уразливий (тобто внизу автомобіля). Необхідно відзначити, що встановлюватись цей захист може на автомобілі будь-якого класу. Без даного запобіжного заходу, картер, одного дня, може бути просто безповоротно пошкодиться. , сталевий захист і з пластику (другий варіант досить ненадійний, тому встановлювати саме його, все ж таки не рекомендовано). Пам'ятайте також і те, що захист може відрізнятися також і за своїми характеристиками, тому зверніть на це увагу під час купівлі необхідної моделі. Крім цього, має сенс звернути свою увагу і на список популярних виробників, очолюють який незаперечні лідери «Полігон» і «Кольчуга».

Переваги:

  • Товщина використовуваної сталі< /li>
  • Антикорозійне покриття або фарбування (на вибір).
  • Присутня можливість додатково захистити і коробку передач.
  • Присутня люк для зливу олії (у деяких моделях відсутня, так що зверніть на це свою увагу під час придбання).
  • Присутні ребра жорсткості (характеристики яких також відрізняються залежно від моделі).

Як проводитися встановлення захисту картера

Зверніть увагу , що доставка кур'єром діє не на всі регіони України, для деяких доступна тільки поштова відправка (ознайомтеся з цим питанням додатково у спеціально створеному пункті в меню сайту). то зачіпають цю тему, але якщо ж у Вас все ще залишилися питання, зателефонуйте за одним із зазначених номерів, замовте зворотний дзвінок або заповніть форму у зручному вікні «контакти», і наш співробітник відповідь по-справжньому найкоротші терміни.

>