Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 13

Захист двигуна Great Wall  

Всі вже давно змирилися з тим, що дороги у нас в країні можуть згубно позначатися на роботі вашого металевого друга (як у великих мегаполісах, так і в менших містечках). Але останніми роками цьому з'явилося чудове рішення. Ними є спеціальні захисту вузлів автомобіля!

Роль захисту картера автомобіля

Унаслідок їзди по "метрових" ям і випадкових заїздів у відкриті люки, бордюри ваш автомобіль може серйозно постраждати. Це все відбувається через відсутність установки захисту при виробництві сучасних моделей автомобілів, у тому числі й марки Great Wall. Адже, як відомо, в нижній частині машини знаходяться дуже важливі елементи і "серце" автомобіля - двигуна. Але як показує практика, не що так не наражається на небезпеку при сумних дефектах дороги як - картер. І тут, мабуть, найефективнішим рішенням у цій проблемі буде купівля якісного металевого захисту на картер автомобіля Great Wall. план страх отримання удару в картер. Ви не думатимете про можливі наслідки, а насолоджуватися поїздкою. Дуже уважно потрібно поставитися і до вибору необхідного вашому автомобілю захисту! Потрібно розуміти, важливість покупки саме якісного захисту. Звідси випливає, що пластиковий захист, зроблений для Європейських та Американських доріг, вам явно не прослужить дуже якісно та довго. Як правило, на нашому ринку є торгові марки вже із суттєвою напрацьованою багатьма роками позитивною репутацією. Ними є компанії, які, на відміну від інших, обробляють свої захисту спеціальним антикорозійним покриттям, ребрами жорсткості і це: "Полігон авто", "Кольчуга". Звісно, простому автовласнику ці назви мало що скажуть. І швидше за все, що вони куплять захист, що їм запропонує "грамотний продавець" в автосалоні або ринку. Але давайте розглянемо низку відмінних характеристик цих компаній:

  • Марка "Кольчуга". При детальному розгляді вітчизняного ринку видно, що ця компанія є найпоширенішою. Але як би вас не переконували продавці, потрібно розуміти те, що товщина захисту, що використовується у цієї фірми від 2 мм. Кількість ребер жорсткості менша, ніж у основного конкурента, що робить захист легшим, але водночас і менш захищеним. "Полігон авто" - це лідер більшості захистів для картерів, у тому числі і для автомобілів Great Wall. При уважному розгляді впадає у вічі особлива товщина 2,5 - 2,7 мм. Ця відмінність може і не дуже велика, але може відіграти ключову роль при отриманні потужних ударів у картер авто. Обидва варіанти можуть мати додаткові захисту коробки передач і роздатки. Правильно обраний захист – це запорука подальшого зручного обслуговування всього автомобіля!

    Установка захисту на картер Great Wall

    Монтаж захисту картера, як правило, здійснюється на СТО. Оскільки неправильний монтаж захисту може призвести до виникнення аварійних ситуацій. Але можна ставити захист своїми руками. Для цього потрібно все добре обдумати, знайти підйомник, приміряти, і тільки потім вирішити чи встановлювати самому. Чому варто купувати у нас? При співпраці з нами, ми зобов'язуємося робити все для нашого клієнта. Перш ніж купувати захист у нас, Ви обов'язково отримаєте допомогу у виборі, консультацію саме для вашого автомобіля. На відміну від багатьох фірм, ми дбаємо про справжню вигоду клієнта, який у нас купує. Адже ми зацікавлені, щоб усі наші клієнти стали постійними. Що не маловажно, доставка товару виконується в короткий термін і по всій території України. Оплата ж здійснюється або при отриманні або іншим зручним для вас способом. У нас найвигідніші ціни, відповідно до чудової якості! Також доступна доставка кур'єром по Києву.

    Якщо ви захочете поставити додаткові питання, будь ласка, зателефонуйте нам, заповніть форму, або замовте зворотній дзвінок!

на сторінку
Показані 1 - 12 із 13 пунктів
Показані 1 - 12 із 13 пунктів