Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Матеріал
Толщина
Товарів у наявності: 3

Захист двигуна Lada  

Багато водіїв звертаються з проханням поставити захист для картера, з уже пошкодженим двигуном. Адже їзда без неї небезпечна. Коли ви їсте з оголеним двигуном по дорозі, в нього потрапляють каміння, бруд, вода, а все це здатне його зламати. І тому найкраще встановити захист заздалегідь, коли ніяких проблем ще не спостерігається, щоб потім уникнути великих поломок. Ми надаємо виключно сталеві пластини. Так що якщо у вас пластикова, можемо її замінити.

З яких причин варто купити захист двигуна на Lada.

Будь-який двигун вимагає акуратного обігу і ціна машини, в якій він знаходиться, не відіграє великої ролі. Як ви зрозуміли, захисту картера двигуна потребує будь-який автовласник, якому не все одно на долю свого автомобіля. Ми встановимо її на будь-яке авто, вона надійно служитиме і не допустить поломки. Наші спеціалісти роблять свою роботу якісно. Так, що можете нам довіряти.

Яку краще вибрати.

Найпопулярніший варіант це сталева модель. Вона має відмінні властивості, які перевершують алюміній. Наприклад, алюміній легше стали, але сама алюмінієва плита важитиме набагато більше сталевої, оскільки міцності від м'якого алюмінію досягають за рахунок товщини, що збільшує вартість. Сталева є найміцнішою. Середній термін використання цього металу від трьох до п'яти років. Плюси від цього покриття:

  • На сталь можна нанести антикорозійний сплав, який продовжить термін експлуатації.
  • Цей метал є недорогим у порівнянні з іншими.
  • Його легко встановлювати спеціалістам. Якщо ви розбираєтеся в машині, то можна навіть спробувати самому.

    Ви можете звернутися до автосалону, в якому вам за невелику плату поставлять захист на Ладу досвідчені фахівці за 20 хвилин. Але можете спробувати самі. Перед самостійною установкою, знайдіть підйомник, прочитайте інструкцію, у разі потреби проконсультуйтеся у майстрів. Зверніть увагу, що деякі моделі вимагають спеціальний інструмент, який в наявності не у всіх СТО. Нічого складного тут немає, головне не поспішати. Чому саме у нас варто купувати товари для авто?

    Ми повністю допомагаємо клієнту у виборі. Порадимо, який захист картера і під який автомобіль краще підійде. Після вибору ми доставляємо товар у будь-яке місце по всій Україні. Надаємо всі гарантії, якщо ви помітили будь-який шлюб, ми повернемо гроші або замінимо товар і сплатимо доставку. Якщо щось не зрозуміло, можете зателефонувати до нашого консультанта і дізнатися докладніше про всі нюанси.

Показані 1 - 3 із 3 пунктів
  • 3 060 грн. В наличии или под заказ 1-14 дней
    В наличии или под заказ 1-14 дней

    Металева 2мм. захист Кольчуга встановлюється на штатні місця, порошкове фарбування запобігає від корозії

    Автомобіль: Lada Niva-2121 1976-

    Об'єм: 1,7 i

    Примітка: закриває двигун і КПП

  • 3 060 грн. В наличии или под заказ 1-14 дней
    В наличии или под заказ 1-14 дней

    Металева 2мм. захист Кольчуга встановлюється на штатні місця, порошкове фарбування запобігає від корозії

    Автомобіль: ВАЗ Granta - 2190 2011-

    Об'єм: v-все

    Примітка: МКПП, АКПП, закриває двигун, КПП, радіатор

  • 3 060 грн. В наличии или под заказ 1-14 дней
    В наличии или под заказ 1-14 дней

    Має товщину 2 мм

    Матеріал: сталь

    Чорна порошкова фарба.

    Об'єм двигуна: V-все

    Захищає: двигун, КПП, радіатор

    Виробник: Україна (Кольчуга)

Показані 1 - 3 із 3 пунктів