Ваш автомобіль:
Немає жодного товару в цій категорії.

Захист двигуна Lifan  

Покупець при придбанні автомобіля рідко звертає увагу на те, чи є на ньому захист картера. Чомусь багато виробників іномарок виробляють свої авто без додаткового «фартуха», що захищає днище та картер машини від різноманітних неприємностей, що підстерігають водія на пострадянських «напрямках». Адже влітку це – бруд, пил, каміння, що вилітають з-під коліс. Взимку – брили льоду, небезпека руху по колійних трасах, що завжди утворюються в місті в другій половині зимового сезону, наїзд на бордюр або трамвайну колію. Розберемося в конструкційних особливостях картера Двигун виконаний з двох частин - верхньої та нижньої. Верхня, завдяки своєму розташуванню, взагалі не потребує захисту. Інша справа - нижня частина картера, в народі звана піддоном. Вона виготовляється зі штампованої відносно тонкої листової сталі, що виконує функцію масляного резервуара, де передбачена пробка для скидання відпрацьованого масла. Що ж станеться, якщо піддон виявиться пробитим? При такому обороті машина припиняє рух, масло з пробитого картера витікає, і подальша поїздка можлива лише у кузові евакуатора. Якщо масло підтікає незначно, індикатор може і не спрацювати, автомобіль продовжує деякий час рухатися, але цей випадок загрожує перегрівом і подальшим заклинюємо двигуна, що вимагає його капітального ремонту.

Установка захисту картера Lifan

Якщо бути найбільш точним, захист встановлюється на весь моторний відсік. У цьому випадку можна бути впевненим, що всі життєво важливі вузли автомобіля будуть у безпеці. Основна вимога до захисних конструкцій – їхня жорсткість. Зараз на ринку автомобільних аксесуарів пропонуються три види захисних матеріалів:

  • Сталева (найміцніша і не дорога)
  • Алюмінієва (м'якша, легша за сталеву, але вартість висока і установка виправдана тільки на спортивних авто)
  • Пластикова (абсолютно не володіє захисними функціями, працює як пильовик)

 

Популярні виробники захисту двигуна Lifan, такі , як "Кольчуга", "Полігон" пропонують своїм клієнтам варіанти піддонів, адаптовані для наших доріг. Їхні вироби виготовляються зі сталі товщиною від 2 мм, що є найбільш прийнятною в умовах експлуатації авто на наших дорогах. Для зливу олії передбачені отвори, захищені функціональними пробками. Конструкції піддонів оснащені додатковими ребрами жорсткості та вентиляційними відсіками для кращої вентиляції простору навколо двигуна.

Установка захисту картера Lifan, самому або звернутися до фахівців? , ми відповідаємо – бути. Навряд чи кожен із нас щодня стикається із встановленням захисних конструкцій. А тому досвіду, як правило, взяти нема де. Саме тому грамотні консультанти рекомендують встановлювати виріб у майстернях, де якісно та швидко здійснять монтаж у технологічно передбачені отвори. Наші співробітники проконсультують з питань, що підходять, підкажуть, яку модель захисту ефективніше встановити, доставлять обраний товар у будь-який регіон країни. Оплата проводиться при отриманні товару або будь-яким іншим способом. Якщо у вас залишилися питання, зателефонуйте або заповніть запропоновану на сайті форму, замовте зворотній дзвінок. У наших правилах - максимально якісно вирішити питання і допомогти з будь-якою проблемою.