Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 10

Захист двигуна SsangYong  

Навіщо потрібний захист картера SsangYong

У всіх автомобілістів, що існують у межах нашої держави, є одна проблема на всіх - абсолютно незадовільний стан транспортних магістралей.

Звичайна робоча поїздка чи поїздка" на вихідні" може обернутися для авто придбаним пробитим знизу радіатором, редуктор та роздатки або пошкоджену автоматичну коробку передач. І як наслідок зіпсувати нерви та настрій водія.

Купити захист двигуна SsangYong – зберегти нерви, час, гроші

Додатковий захист здатний вберегти двигун та/або інші важливі та дорогі запчастини авто, розташовані знизу від деформації, зволоження, забруднення. Сирена і елементи проводки стають важко доступними, що не дозволить підключитися до системи авто в обхід сигналізації при спробі викрасти машину. задовільну жорсткість, вага 8-12 кг, щоб уникнути корозії покривається спеціальними ЛКМ, можливе незначне зменшення кліренсу (до 10 мм), в обов'язковому порядку має вентиляційні отвори та забезпечує кращий відвід тепла через хорошу теплопровідність матеріалу, оптимальна у співвідношенні ціна- якість.

Що включає встановлення захисту картера

Для встановлення цього типу деталі необхідно підняти і зафіксувати автомобіль. Тобто, машину потрібно вивісити на підйомник / заїхати машиною на яму / зафіксувати машину домкратами з двох боків. >Начебто нічого складного. Якщо довірити весь процес спеціалістам на СТО, установка піде набагато швидше. Адже термін експлуатації будь-якого товару залежить, у тому числі, і від якісної установки.

Ми - надійні друзі Вашого автомобіля

Ми завжди готові надати:

  • Рекомендації та роз'яснення щодо технічних характеристик;
  • Постгарантійний та гарантійний ремонт наших товарів;
  • Доставка по Україні;
  • Зручні способи оплати;
  • Знижки для постійних клієнтів.

Заповніть форму зв'язку або замовте зворотній дзвінок, і Ваш автомобіль буде Вам вдячний.

Показані 1 - 10 із 10 пунктів
Показані 1 - 10 із 10 пунктів