Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 15

Фаркоп Renault Master  

Выберите модификацию:

Незважаючи на помітну необхідність у вигляді зручного кріплення на автомобілі, його все ще доводиться встановлювати самостійно, але, на щастя, сучасний ринок пропонує досить велику кількість таких товарів. Подібний виріб допоможе із зручністю встановити на транспортний засіб причіп, кріплення для мотоциклів квадроциклів і навіть звичайного велосипеда, що найбільше стане в нагоді саме людям, які часто виїжджають за межі міста. і особливості

Як і говорилося, подібне додаткове обладнання дозволяє зручно встановити весь необхідний набір кріплень.

Переваги:

  • Він не підвладний ефекту «вітрила» », як при перевезенні на даху;

Можна виділити відразу кілька найпопулярніших виробників, а саме: Westfalia, HakPol, Galia та Thule і всі моделі від них також мають свої особливості (швидкознімні; на зварюванні, не піддаючись зняттю та закріплені болтами) ).

Що ви отримуєте, вирішивши купити фаркоп Renault Master саме у нас

Ми продаємо обладнання тільки від виробників таких країн, що зарекомендували себе, як Польща, Словаччина, Німеччина та Швеція. Також Ви можете розраховувати на професійне консультування (допоможемо підібрати), доставку по всій Україні та зручні способи оплати зі знижками.

Якщо товар Вас не задовольнив – його можна замінити або повернути назад. Якщо все ще є питання – ми завжди на них відповімо.

Просто зв'яжіться з нами, оформіть форму замовлення та передзвонимо. Можна також замовити зворотній дзвінок або просто зателефонувати.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 15 пунктів
Показані 1 - 12 із 15 пунктів