Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 49

Кенгурятник Hyundai  

Для чого потрібен кенгурятник Hyundai?

Кенгурятники призначені не лише для покращення зовнішнього вигляду позашляховика, а також вони захищають бампер, грати радіатора та капот автомобіля під час їзди пересіченою місцевістю. Любителі активного відпочинку на природі, знають, які неприємності можуть завдати дрібний чагарник і висока трава – за таких поїздок рідко вдається уникнути подряпин на капоті та бампері. Ось тут він і стане в нагоді.

У вас є вибір: купити кенгурятник Hyundai або далі ризикувати своїм автомобілем

Це спеціальна металева конструкція, зі стрижнів і труб, що кріпиться на авто іноді ззаду , але найчастіше спереду, для захисту кузова. Призначені для захисту автомобіля від непередбаченого зіткнення. Захисні дуги весь удар при не сильному лобовому зіткненні візьмуть він, не допускаючи пошкодження капота. Якщо станеться неприємна ситуація і кенгурятник прийде в непридатність, це набагато краще, ніж пом'ятий капот і бампер, що лопнув.

Види та особливості кенгурятника Hyundai

. Розрізняються не лише зовні, за формою, наявністю освітлювальних елементів, матеріалом сталі, а й за якістю виконання. Бувають двох типів:

  • з заходом на крила та фари «розширені», в основному встановлюються на джипи
  • «підковки» - вид обважування, який орієнтований на захист бампера та радіаторної решітки.

Також можуть бути: поліуретанові чорні, з нержавіючої сталі або хромовані. Незважаючи на привабливу картинку хромованого захисту, її не рекомендуємо використовувати, тому що незабаром вона почне іржавіти. Погодні умови погано впливають зовнішній вигляд цих аксесуарів. Найкраще веде себе модель з нержавіючої сталі, якщо вам подобається її блиск. екстремальних умов. Монтуються кенгурятники на спеціальні кронштейни, які передбачені дизайном. Якщо необхідний монтаж фахівцями, то це можна здійснити в нашому СТО і досить швидко. Чому потрібно купити саме у нас Здійснити замовлення ви можете у наших менеджерів. Ми надамо вам кваліфіковану консультацію, гарантуємо якість та доставку по всій Україні. Оплатити товар можна як вам завгодно: готівкою, картою, післяплатою. Заповнюйте форму замовлення, вибирайте, оплачуйте і більше не можете переживати за свій автомобіль. Від якісного кенгурятника залежить зовнішній вигляд вашого авто і, за великим рахунком, ваше життя. Це не розкіш, а потреба.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 49 пунктів
Показані 1 - 12 із 49 пунктів