Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 55

Кенгурятник Kia  

Поставити надійний кенгурятник Kia - це відмінний варіант для захисту кузова вашого автомобіля

У багатьох автовласників виникає необхідність встановлення кенгурятника, особливо якщо авто часто долає якісь лісові масиви, чагарники, кучугури. Тому що будь то кущі, каміння, що летять у кузов або несе в вас автомобіль вам завжди стане в нагоді.

Чому вам потрібно купити кенгурятник для Kia? Захищаючи вас від подряпин, забивання радіатора листям, він оберігає фари від пошкоджень при попаданні каменю, щебеню та можливого зіткнення з твариною. Крім того, він здатний врятувати вам життя при ДТП.

Характеристика кенгурятника kia і види

За своїм пристроєм він простий: це з'єднання кількох гнутих труб, закріплене на лонжеронах. Існує два основних типи кенгуринів: Safari" та "Підковки". Сафарі покриває велику площу, за рахунок чого захищає не тільки бампер, радіатор і капот, а й бічну частину авто. Найчастіше їх встановлюють на джипи, які потребують такого захисту." Підковки ж для авто простіше і легше, вони захищають тільки передню частину, з чим добре справляються. Варто також згадати, що на кенгурін можна встановити додаткове обладнання, наприклад протитуманні фари, антени і лебідки. Найчастіше матеріалом для виробництва виступає нержавіюча сталь. покривають поліуретаном, але в основному з естетичних міркувань. правила Хороший робиться за допомогою труб з надійної нержавіючої сталі.Для з'єднання потрібно їх разом зварити і ретельно пофарбувати.Вам доведеться загинати і пиляти труби рувати їх у симетричні конструкції і все це коштує чимало часу та сил. А вам це потрібне? Справа набагато простіше, якщо звернеться до фахівців. При професійній установці в автосервісі щодо моделі вашого авто вам підберуть відповідну захисну дугу. Не погоджуйтесь на дешеві варіанти, швидше за все для виготовлення такого товару використовували дешеві тонкостінні труби низької якості. Навіть дешевий може виглядати міцним, якщо буде покритий хромом. Тільки варто враховувати, хром відлітатиме, оголюючи метал, який іржавітиме. Нержавіюча сталь у цьому плані виграє. Висновок такий: краще заплатити справжню вартість, щоб термін служби був довгим.

Але вам не доведеться переплачувати, просто зверніться до нас!

Ви можете отримати якісний товар за доступною ціною . Наші фахівці проконсультують та допоможуть підібрати дугу саме під вашу модель автомобіля. Також є можливість повернути товар. Якщо у вас залишилися питання, заповніть форму зв'язку або замовте зворотний дзвінок, ми будемо раді допомогти знайти те, що вам потрібно.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 55 пунктів
Показані 1 - 12 із 55 пунктів