Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 6

Кенгурятник Lada  

Коли є кенгурятник Lada, збереження машини забезпечена.

Існують деякі незручності з пошуком та подальшим замовленням даної деталі, через часту її підробку. І Вам запросто можуть підсунути щось не якісне. Ми здійснюємо установку тільки зразки, що пройшли допуски, сертифіковані.

Допоможемо купити кенгурятник Lada, легко і просто.

Ця захисна конструкція не просто для естетичної краси, але вона покликана захистити передок машини при зіткненні з будь-яким із перешкод. Виконує функцію пасивної безпеки водія та пасажирів, не даючи машині при зіткненні відчувати деформацію. Так як кріпиться не на пластик бампера, а на раму спереду автомобіля. Захисна дуга Lada як стиль Вашої машини. Використовується кілька видів конструкції, найбільш поширені це ПІДКІВКА і Сафарі. Важко не оцінити користь, насамперед це функція пасивного захисту авто і просто гарно. При покупці зверніть увагу на матеріал, в кращому виконанні це нержавіюча сталь або поліуретан. Звичайно, оптимальна покупка у популярних виробників, це допускає можливість додаткових опцій.

  • Встановлення або наявність приладів освітлення.
  • Наявність назви автомобіля.
  • Повна захищеність від іржі.

Установка кенгурятника має бути комфортною.

Самостійний монтаж не рекомендується тому, як від цього залежатиме безпека власника, адже від неправильного кріплення при зіткненні буде нанесена шкода значно більшою чи навіть він сам спричинить ДТП. Найкраще покласти це на професіоналів.

Ми допоможемо Вам зробити це оптимально зручно.

Під час звернення до нас Ви отримаєте повний пакет якісних послуг. Допоможемо вибрати найкращий конкретно для Вас товар. Здійснимо доставку по всій Україні, доступний будь-який вид платежу. Можна написати нам у розділі «контакти», замовити зворотній дзвінок. Докладно консультуємо всіх і завжди, радимо у виборі потрібного та відповідного вашого авто товару. Якщо Ви залишилися незадоволені, є можливість повернути товар або замінити.

Показані 1 - 6 із 6 пунктів
Показані 1 - 6 із 6 пунктів