Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 7

Кенгурятник Lifan  

При поїздках до приміської пересіченої місцевості досить часто на шляху виникають такі перешкоди як кущі, гілки дерев – все це залишає дрібні подряпини на Вашому автомобілі, тварини, рогату худобу, поведінку яких не можна передбачити заздалегідь. У будь-який момент вони можуть спричинити пошкодження кузова машини. Як же запобігти можливим непередбачуваним проблемам? Існує незамінна в даних ситуаціях річ - це захисні дуги. Багато хто може сказати, що при акуратному керуванні це - марне придбання, але досвідчені водії погодяться, що купити кенгурятник для Lifan варто. Що це і навіщо? Це конструкція з металевих деталей і труб, що слугує для захисту капота авто від різних пошкоджень. Спочатку його завданням було захистити машину від пошкоджень при зіткненні з великою рогатою худобою і кенгуру, але в наш час він виконує функцію захисту кузова та додаткового стильного аксесуара. ушкодження кузова автомобіля. Встановлена решітка бере удар на себе, тобто при зіткненні може деформуватися сам виріб, при цьому транспорт і фари практично не пошкоджуються. Існує безліч варіантів, головним відмінністю яких є форма та захисні властивості. Кенгурятник бампер (передній вус), що захищає, служить для захисту при зіткненні з бордюром. Ще вони встановлюються з обох боків автомобіля (підніжки) для додаткового комфорту пасажирів та презентабельного вигляду та встановлюються ззаду, які найбільше підходять для міської їзди, коли є ймовірність, що водій ззаду не встигне зупинитися на світлофорі.

Найчастіше матеріалом для виготовлення служить нержавіюча сталь та поліуретан. Відповідно сріблястого та чорного кольорів. Додатковими елементами можуть бути: назва машини на трубі, освітлювальні елементи, необхідна кількість планок або бажана унікальна форма.

Як встановити передню дугу

Установка нескладний процес. Але часто не сумлінні «майстри» кріплять його за допомогою зварювання або безпосередньо на бампер. Цього робити не можна в жодному разі. Інакше це може призвести до поломки як самої захисної дуги, так і бампера або кріплень. Найкращий варіант - звернутися до професіоналів, з великим досвідом роботи та бажання виконати свою роботу якісно. Ви можете записатися на установку, на зручний для вас час. Майстри впораються за 20 хвилин, так що можна вкластися в обідню перерву. Ви залишитеся задоволені. Ми пропонуємо Вам придбати кенгурятники Lifan саме у нас. Великий вибір, розумні ціни, додаткові консультації щодо вибору товару. Наші менеджери завжди дадуть відповіді на будь-які питання в онлайн-чаті. Оплатити товар Ви можете будь-яким зручним для Вас способом.

Якщо у Вас залишилися питання, то пропонуємо замовити зворотній дзвінок або звернеться до онлайн-чату та заповнити анкету.

Показані 1 - 7 із 7 пунктів
Показані 1 - 7 із 7 пунктів