Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 16

Кенгурятник Volvo  

Кенгурятник Volvo – його призначення, дизайн та різновиди.

Що таке кенгурятник? Ні, це не має прямого відношення до дивовижних тварин – мешканців Австралії. Це досить елементарна конструкція зі стрижнів та труб, яку можна розмістити або спереду, або ззаду кузова автомобіля. Встановлюючи його, можна вирішити відразу дві проблеми: Суттєво підвищити захист авто. Поліпшити дизайн машини. Тюнінговані моделі бувають досить різної форми, мають написи або освітлювальні елементи.

Багатство асортименту кенгурятників для Volvo

Основним матеріалом для виробництва є нержавіюча сталь. Хоча у продажу можна зустріти і поліуретанові варіації (бойтесь у цьому випадку підробок). Особливо значний вигляд мають дуги оснащені додатковим набором планок, продукція з встановленими фарами та назвою автомобіля. Для шанувальників мінімалізму є модель з єдиної, але потужної планки (називається «ус»). навички, простий набір інструментів та бажання повозитися під машиною. Але здебільшого краще звернутися в автосервіс – мороки менше, а результат із гарантією. Потрібно знати одне – жодної серйозної роботи по металу, на кшталт свердління та зварювання не потрібно. Кенгурятник кріпиться до кузова за допомогою звичайних кронштейнів, необхідно точно розмістити та відрегулювати зазор між кузовом та даною конструкцією.

Купити кенгурятники Volvo в Україні? - Простіше простого!

Наша компанія не просто реалізує готові фірмові вироби, ми пропонуємо сервіс доставки та електронний торговий майданчик з гранично простим і доступним управлінням покупками. Доступні зручні способи оплати за продукцію, консультування покупців та всі сучасні види зворотного зв'язку з продавцем – тобто з нами.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 16 пунктів
Показані 1 - 12 із 16 пунктів