Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 39

Велобагажник на фаркоп  

Позашляховики і мінівени. Багажник для велосипеда на фаркоп

Наявність позашляховика або мінівена ніяк не може негативно вплинути на захоплення велосипедом. Необхідно тільки вирішити проблему його кріплення для зручної та безпечної перевезення. Для цього достатньо купити і поставити спеціальні кріплення для велосипедів. І ваш двоколісний товариш в потрібну хвилину завжди поруч.

Велосипедний багажник на фаркоп. Призначення конструкції.

Велобагажник на фаркоп передбачає наявність фаркопа в автомобілі. Без цього зробити його установку неможливо. Це відмінний варіант перевезення велосипедів в разі наявності фаркопа. При цьому немає необхідності прибирати велосипеди для доступу до багажу.

Є кілька видів конструкцій багажників на фаркоп: високі і низькі. Відмінність, в яких розташування велосипедів на штангах або платформах. Перші перебувають у високому положенні. Платформи же розміщені внизу. У конструкції може бути передбачена можливість нахилу, для зручного відкриття багажника.

Серед виробників велосипедних багажників марка Menabo Італія вигідно відрізняється своєю якістю і надійністю. Її конструкції, виконані для установки велосипедів, мають нижнє розташування і можливість розмістити від одного до трьох велобайків в залежності від моделі. Їх переваги:

  • мінімальні зусилля для підняття велосипедів;
  • відутній ефект парусності;
  • доступність багажу без зняття велосипедів;
  • число розміщуються одиниць від 1 до 4;
  • помірна вартість;
  • нескладна установка.

Фіксація велосипедів на багажниках проводиться установкою їх на платформу з подальшим закріпленням за раму. Або підвішуванням рами і стягуванням стропой.

Необхідна допомога в монтажі велобагажник на фаркоп? Звертайтеся і наші фахівці покажуть і допоможуть це зробити

Установка кріплення велосипеда на фаркоп

Установка не представляє складнощів, але вимагає деякої практики і вправності. Ми навчимо на практиці швидкому виробництву правильного і безпечного монтажу багажника. А також покажемо його демонтаж зі штатного місця. Особливість цих робіт - надійне закріплення конструкції.

Замовити і купити кріплення для велосипедів на фаркоп Ви можете прямо зараз у нас

Фахівці компанії безкоштовно проконсультують, допоможуть вибрати і надійно встановити оптимальний варіант для вашого авто. Весь товар сертифікований, надається з гарантією. Досвідчені співробітники компанії нададуть саму вичерпну інформацію.

Доставка здійснюється за місцем і в регіони України. Є кілька способів оплати. І ви можете вибрати найбільш підходящий.

Бажаєте отримати відповіді на додаткові питання? Заповніть форму зворотного зв'язку, зателефонуйте або залиште контактний телефон. У найближчі хвилини консультант відповість Вам.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 39 пунктів
Показані 1 - 12 із 39 пунктів