Ваш автомобіль:

Каталог

Переглянуті товари

Товарів у наявності: 18

Бокові пороги Land Rover Evoque  

Выберите модификацию:

Власник позашляховика може надати своєму авто більш досконалого вигляду, якщо встановить під дверима бічні підніжки Ленд Ровер. При високому кліренсі в машину важко сідати старим та дітям, а дуги допоможуть вирішити цю проблему. Ще одна корисна функція бічних порогів – захист автомобіля від бруду, що летить з-під коліс, що особливо актуально за мокрої погоди. Аксесуари, про які йде мова, надзвичайно міцні і витримують навантаження до 150 кг. У разі бокового зіткнення з іншим транспортним засобом підніжки приймуть удар на себе, і кузов вашої машини не постраждає. Пропонуємо придбати вищезгадані деталі різної форми, у тому числі, з підсвічуванням.

Придбати підніжки Land Rover Evoque – практичне рішення

Виріб може бути трубою з вигином (це означає, що з обох) країв труби зроблено закруглення з кутом у двадцять градусів). Іноді до такого порога прикріплюється проступь, тобто пластикова гумова накладка. Крім того, у виробництві дуг може застосовуватися рифлений лист, що перешкоджає ковзанню.

Площа таких елементів буває різною, як і візерунок на поверхні. Зазначимо, що аксесуари, що описуються, виготовляються не тільки з нержавіючої сталі, але і з алюмінієвого бруса, що має прямокутний переріз (у другому випадку, пороги не блищать). У комплекті разом з підніжками постачаються кронштейни, необхідні закріплення цих дуг. Очевидно, що ваш позашляховик набуде більшого вигляду, якщо ви оснастите його підніжками для зручної посадки пасажирів. Автоматичне висування цих деталей та оформлення їх підсвічуванням буде свідчити про високий статус власника. готові вас проконсультувати, щоб пороги Ленд Ровер Евок напевно підійшли і виправдали очікування. Установку деталей можна здійснити у нас на СТО, а доставка провадиться по всій Україні (постійним клієнтам надаються знижки). Допускається оплата не тільки при отриманні замовлення, але й іншими способами, які зручні для покупця. Ми не заперечуємо проти повернення або заміни бічних дуг, які ми купуємо. Кожному потенційному клієнту пропонуємо скористатися формою зворотного зв'язку або шансом замовити зворотній дзвінок.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 18 пунктів
Показані 1 - 12 із 18 пунктів