Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Тип кріплення
Товарів у наявності: 3

Багажники на дах Citroen C-Elysee  

Выберите модификацию:

Багато власників автомобілів стикаються з нестачею місця в багажнику. Власники Citroen у цьому випадку не є винятком. Позбутися неприємної ситуації можна встановивши багажник на дах Citroen C-Elysee. Більшість сучасних моделей можуть замінити причіп. Цей пристрій відмінно підійде для мандрівників або людей, які регулярно їздять на дачу. Якщо виникає бажання, то конструкцію на додаток можна оснастити спеціальними кріпленнями для велосипедів чи лиж.

Типи та характеристики багажника на дах Citroen C-Elysee

У багатьох людей багажники на даху найчастіше асоціюються з громіздкими спорудами, які можуть зіпсувати зовнішній вигляд автомобіля. Проте, сучасні багажники зазнали низки змін. Виготовлення сучасних моделей здійснюється з різноманітного вибору матеріалів: алюмінію; нержавіючої сталі;

  • сталь, з пластиковим покриттям.
  • При цьому не слід забувати, що можна підібрати конструкцію, яка повністю відповідатиме світлій або темній кольоровій гамі автомобіля. Вибираючи певну модель, слід враховувати спосіб кріплення. Вони різняться залежно від технічних особливостей автомобіля. Найбільш практичними вважаються варіанти, що встановлюються у заводські отвори. Також можна вибрати варіанти із встановленням на рейлінги або багажник на гладкий дах Citroen C-Elysee. Серед усіх компаній, що займаються виробництвом, можна виділити наступних виробників: 

    • Cruz
    • Thule.
    • Menabo.
    • Aguri.

    Ці виробники також готові запропонувати варіанти із замком та ключем. Додатковий захист забезпечить безпечне зберігання речей, що перевозяться.

    Купити багажник на дах Citroen C-Elysee

    Придбати багажники високої якості для даху можна в нашій компанії. Основна перевага полягає в тому, що ми співпрацюємо лише з офіційними постачальниками. Також ми маємо професіоналів, які зможуть здійснити установку. Вибравши товар, що сподобався, здійснити оплату можна буде будь-яким зручним способом. Післяплати допоможе спочатку оглянути продукцію, а потім здійснити оплату. Вартість продукції низька, оскільки наша компанія працює з виробниками без посередників.

    Усі додаткові питання завжди можна обговорити з консультантами компанії, замовивши зворотній дзвінок. Вони відмінно розбираються у всіх деталях, тому зможуть відповісти на питання, що виникли. Для замовлення досить просто зателефонувати або замовити через кошик на сайті.

    Показані 1 - 3 із 3 пунктів
    • 8 100 грн. Нет в наличии
      Нет в наличии
      Кращий вибір у своїй ціновій категорії, тихі аеродинамічні поперечини у вигляді крила.

      Тип кріплення: на дах авто

      Поперечка: аеродинамічна 118 см

      Тип кузова: 4 двері, седан

      Вантажопідйомність: 75 кг

      Виробник: Cruz Іспанія

      Замок: додаткова опція

    • 5 660 грн. Нет в наличии
      Нет в наличии
      Сталеві поперечки для автомобілів без кріпильних місць, кріпиться за арку двері.

      Тип кріплення: на дах авто

      Поперечка: сталева 120 см з пластиковим покриттям

      Тип кузова: 4 двері, седан

      Вантажопідйомність: 75 кг

      Виробник: Cruz Іспанія

      Замок: додаткова опція

    • 8 100 грн. Нет в наличии
      Нет в наличии

      Тип кріплення: на дах авто

      Поперечка: аеродинамічна 118 см

      Матеріал: пофарбований алюміній

      Тип кузова: седан

      Максимальне навантаження: 75 кг

      Країна виробник: Іспанія

    Показані 1 - 3 із 3 пунктів