Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 21

Багажники на дах Mercedes ML  

Выберите модификацию:

Власники дач, котеджів, заміських будинків, а також любителі подорожей, мисливства, риболовлі та інших видів активного відпочинку на природі знають, що автопричіп допомагає вирішити безліч завдань. Щоб при перевезенні вантажу або іншого транспортного засобу (велосипеда, квадроцикла, катера та ін.) не виникло проблем, ми пропонуємо широкий асортимент причіпних пристроїв. Знайти відповідний варіант для своєї машини у нас зможуть як власники позашляховиків, так і господарі міських автомобілів, наприклад Mercedes ML.

Фаркоп Мерседес МЛ: який краще вибрати

Причіпні пристрої діляться типу установки на швидкознімні, знімні та незнімні. Вироби, які встановлюються за допомогою зварювання - найдешевші, проте їх рідко ставлять на автомобілі, щоб гак менше впливав на зовнішній вигляд машини. AutoHak та Galia. Їхня поверхня оброблена чорним порошковим забарвленням або оцинкована, як у випадку з Galia. У будь-якому випадку виріб зберігає привабливий зовнішній вигляд тривалий час за будь-яких умов експлуатації.

Чому купити фаркоп Mercedes ML краще в нашому магазині

Покупка причіпного пристрою – справа серйозна та відповідальна. Правильний вибір допоможе забезпечити належну якість транспортування вантажу, грамотно розподілити навантаження на автомобіль, якщо причіп з однією віссю. Наші менеджери охоче допоможуть обрати товар, проконсультують, дадуть відповіді на запитання. Серед наших переваг також можна виділити:

  • налагоджений сервіс (замовлення зворотного дзвінка, зручна форма замовлення);
  • знижки для постійних покупців;
  • доставку всім містам України (Кур'єром по Києву); причіпні пристрої лише найвищої якості. Провідні виробники з Італії, Німеччини, Польщі, Словаччини та України вас не підведуть!

на сторінку
Показані 1 - 12 із 21 пунктів
Показані 1 - 12 із 21 пунктів