Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 21

Багажники на дах Nissan X-Trail  

Выберите модификацию:

Багажник на дах автомобіля – це спеціальна конструкція, яка призначена для перевезення додаткового вантажу та речей. Хоча кожен легковий автомобіль має звичайний внутрішній багажник, але найчастіше трапляться так, що виникає необхідність перевезти більше речей, і місця в стандартному багажнику вже не вистачає. Тут на допомогу приходить багажник на дах. Також він стане незамінним, якщо потрібно перевезти великогабаритний вантаж. Автобагажник на дах Nissan X-Trail досить популярний серед любителів активного відпочинку, спортсменів, туристів, рибалок, яким постійно доводиться возити за собою громіздкий спортивний інвентар та інше приладдя. Встановлення такої конструкції на дах, наприклад, Nissan X-Trail дозволяє перетворити цей автомобіль майже на міні-вантажівку, за кількістю багажу. >Серед різноманітності багажників на дах сьогодні є дуже багато різних видів залежно від конкретних завдань, способів кріплення та встановлення. Всі багажники можна розділити на 4 основні види:

1. Багажник на дах - підійдуть навіть для авто не підготовлене для монтажу багажника і їхня основна перевага - це зручність, яка дозволяє за допомогою багажника перевозити будь-який вид вантажів. Вони являють собою звичайні металеві поперечини або поперечини, в комплектації з таким багажником йдуть спеціальні стійки-кріплення для його монтажу на дах Nissan X-Trail.

3. Експедиційні види багажників – цей вид має більш вузьку спрямованість та орієнтований в основному на любителів риболовлі, туристів, людей, які часто займаються активним відпочинком та їздять у походи на природу. У ньому дуже зручно перевозити різноманітні спортивні приналежності, рибальські снасті, туристичні намети та ін. Крім своєї основної функції такий вид багажника ще додатково захищає дах автомобіля від пошкодження гілками дерев. Ви можете знайти їх у розділі “Кошики для багажника”. Для встановлення повинні бути поперечки.

4. Бокси - це свого роду ящик, який кріплять на дах автомобіля. Додатково бокси додатково захищають вантаж від бруду, опадів. Бувають два види: з одностороннім відкриттям та двостороннім. У такий бокс легко можна покласти сумки, валізи та інші речі першої потреби. Бокси виготовлені з міцних матеріалів і мають аеродинамічну форму, а також оснащені замками, надійно захищаючи від грабіжників. Вибрати можна в категорії “Бокси на дах”. Встановлюються на багажник на дах. не для всіх авто, а тільки для тих, що стандартно мають водостоки; , залежно від довжини багажу;

  • - кріплення на Т-подібний профіль - такий тип монтажу не найпоширеніший, але не менш надійний ніж перший варіант;
  • - на гладкий дах або за Дверний проріз - найбільш універсальний спосіб кріплення, дуже легко встановлюються на будь-який дах. Крім того, є ще найбільш надійний варіант - на штатне місце. Установка такого багажника здійснюється на місця, передбачені виробником автомобіля, у підготовлені кріплення. Поперечки встановлюються міцно, без необхідності свердлити кузов.

    Потрібен багажник на дах Nissan X-Trail? В нашому магазині представлений широкий асортимент різних виробників багажників на дах під будь-які марки авто. Тут можна придбати багажник на різні марки типу Toyota, Audi, Mazda чи ВАЗ, Лада. Ми маємо великий досвід та підберемо товар, що підходить для Вас та Вашого Nissan X-Trail. Як товар можете не сумніватися, адже вся продукція, що представлена у нас, поставляється від надійних Європейських виробників і має відповідні сертифікати якості. Придбати багажник на дах можна навіть не виходячи з дому, оформивши замовлення у нас на сайті або зателефонувавши. Доставку забезпечуємо по всій території України. Ми намагаємося завжди зробити можливість співпраці з клієнтом більш простою та зручною, тому передбачили різні варіанти оплати. Крім того, наша компанія дає гарантію на всю продукцію і дозволяє повернути товар згідно із законодавством України протягом 14 днів, якщо з якихось причин він не підійшов. Також Ви маєте можливість, прямо на нашому СТО, скористатися послугою по встановленню багажника.

  • на сторінку
    Показані 1 - 12 із 21 пунктів
    Показані 1 - 12 із 21 пунктів