Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 32

Багажники на дах Skoda Octavia  

Выберите модификацию:

Зручний багажник на дах є універсальним пристосуванням для транспортування габаритних вантажів, які не розміщуються в салоні, багажне відділення. До таких предметів входять: будматеріали, меблі, невеликі транспортні засоби (велосипед, самокат). Вибираючи автобагажник на дах Skoda Octavia, необхідно знати параметри моделі, вантажопідйомність, тип кузова. Грамотна установка аксесуара, наявність продуманої системи кріплення вантажів, дозволять уникнути пошкодження автотранспорту, закріпити і доставити до пункту призначення найтендітніші предмети. , необхідно вибрати з кількох стилів, звернути увагу на матеріал, що використовується у виробництві:

  1. Алюміній (аеродинамічні)
  2. Сталь (квадратні)
< p align="justify"> p>Важливим моментом є забезпечення збереження багажника і вантажу, що перевозиться, наявність замків на поперечинах.

Найпопулярнішими типами кріплення є:

  1. В водостоки. Таку модель можна розмістити у будь-якому місці, оскільки водостоки тягнуться вздовж усього даху.
  2. На штатні місця. При наявності спеціальних місць, закритих заглушками, автобагажник варто встановлювати на них.
  3. У пази на даху на Т-подібний профіль.

Стабільним попитом користуються полегшені моделі аеродинамічної форми виробництва: Menabo - Італія, Aguri - Польща, Thule - Швеція, Cruz - Іспанія.

Багажник на рейлінги Skoda Octavia: придбання та монтаж

Замовляючи товар на нашому сайті, покупці отримують товар від найкращих світових виробників. При необхідності багажник, що не підійшов на рейлінги, може бути повернений продавцю, відповідно до законодавства.

До переваг співпраці з нами належить:

  • Надання інформаційних послуг;
  • Підбір потрібного типу товару;
  • Можливість особисто подивитися варіанти товару в СТО;
  • Зручні варіанти оплати (у тому числі, і при отриманні);
  • Швидка система доставки.
  • Оновлення асортименту, при необхідності швидке замовлення із заводу виробника.

Товар, представлений у каталозі, закуповується у європейських виробників, які видають на кожну позицію сертифікати якості. Відсутність посередників, продумана логістика дозволяє встановлювати на якісний товар мінімальну ціну.

Здійснити замовлення можна оформивши заявку на сайті, зв'язавшись з менеджером по телефону, замовивши зворотній дзвінок. Мешканці Києва та гості столиці можуть скористатися послугою встановлення багажника, що надається нашою СТО.

У нас є захисту картера Skoda Octavia , щоб правильно їх підібрати, потрібно знати лише обсяг двигуна і тип КПП.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 32 пунктів
Показані 1 - 12 із 32 пунктів