Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 14

Фаркоп Chevrolet Lacetti  

Выберите модификацию:

Ситуація, коли місця в багажнику критично не вистачає, трапляється досить часто. У таких випадках вам знадобиться причіп. Це обладнання чудово підійде при поїздках на природу або до заміського будинку. Крім того, на причіп можна завантажити такий великий вантаж як катер, мотоцикл або велосипед. Так що приємний відпочинок тепер вам буде гарантований без витрачання зайвих сил і нервів. Існує багато видів цього пристрою: швидкознімні, ті, що знімаються поворотом ручки; На болтах і не знімні – зварені. Як правило, вони покриті чорним порошковим фарбуванням. Але словацький фаркоп Galia має повну оцинковку.

Купити фаркоп на шевролет лачетті

Здійсніть покупку, про яку не пошкодуєте - фаркоп Шевроле Лачетті!

Купіть фаркоп у нас і ви залишитеся задоволеними. Ми не тільки допоможемо вам вибрати якісний товар, але також доставимо його до будь-якої точки України. Якщо у Вас є можливість відвідати наш настановний центр, то набуту дитину встановлять професіонали з багаторічним досвідом, в найкоротші терміни. Ставайте нашим постійним клієнтом - і ви зможете користуватися суттєвими знижками та за бажанням отримувати поштове повідомлення про новинки на ваш автомобіль.

Зв'яжіться з нами - і залишитеся задоволені нашою роботою.

Ваш автомобіль стане , ще більш практичним у перевезенні вантажівбагажник на дах Chevrolet Lacetti. Також завжди залишається актуальним товаром захист картера Chevrolet.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 14 пунктів
Показані 1 - 12 із 14 пунктів