Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 17

Фаркоп Dodge  

Що таке фаркоп і яке його застосування?

Це тягово-зчіпний пристрій, який розміщується позаду машини для її зчеплення з причепом. Він дозволяє перевозити великі вантажі та брати на буксир автомобіль. У деяких випадках він навіть зможе захистити авто від пошкоджень під час удару ззаду. Щоб вибрати фаркоп Dodge у Києві, потрібно врахувати кілька нюансів:

  • який тип причепа використовуватиметься
  • вага вантажу на причепі
  • потрібний швидкознімний гак< /li>
  • інтенсивність експлуатації.

Щоб не помилитися, краще звернутися за допомогою до професіоналів.

Також фаркопи бувають кілька видів: зварний, фланцевий та знімний. Вони відрізняються навантаженням, яке витримують, надійністю і можливістю знімання, та й ціною. Серед фаркопів для Dodge можна зробити вибір між вітчизняними виробниками та зарубіжними. Звичайно, купити наші – більш економічний варіант, але не завжди якісніший. Причіпне польського виробника Hakpol більш надійне, пофарбоване чорним порошковим забарвленням. Фаркоп фірми Galia зі Словаччини повністю оцинкований, тому не іржавіє, зберігаючи початковий сріблястий колір. Гак може бути умовно-знімним (щоб зняти потрібно відкрутити два болти) або швидкознімним (знімається поворотом ручки). Для кращої їх оцінки можна порівняти їх на фото.

Ми будемо раді вам допомогти.

На нашому СТО висококласні фахівці допоможуть Вам вибрати підходящий фаркоп на Dodge, здійснять установку всього за пару годин , перевірять на міцність та надійність. Якщо немає необхідності монтажу, можна оформити доставку.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 17 пунктів
Показані 1 - 12 із 17 пунктів