Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 7

Фаркоп Mercedes GL  

Выберите модификацию:

Представлений пристрій застосовується для транспортування легкових причепів, які все частіше використовуються. За допомогою причепа кожна людина зможе перевести необхідну кількість речей на дачу або на рибалку, не обмежуючись місткістю салону. При використанні спеціалізованого кріплення для причіпного обладнання, Ви зможете також перевезти катер або велосипеди, що дозволить швидко та безпечно дістатися місця відпочинку.

Опис фаркоп фаркоп Мерседес ЖЛ

Такі виробники як Galia, HakPol, Westfalia і Thule має різноманітне і якісне додаткове обладнання. На ринку представлені різні моделі механізмів:

  • Швидкознімні, які дуже легко знімаються за допомогою ручки;
  • На болтах, які встановлюються та знімаються при відкручуванні болтів;
  • < li>Зварні. Даний вид обладнання не має можливості зняти гачок, тому вони є найдоступнішими за ціною. не іржавіти довгий час.

    При необхідності перевезення вантажів, Ви можете купити фаркоп Mercedes GL у нас

    Придбавши цей виріб у нас, Ви отримуєте колосальний вибір продукції, який дозволить вибрати Вам найкращий варіант для Вашого чотириколісного друга. Для постійних споживачів діють приємні умови купівлі у вигляді знижок, а також регулярні акції. Ми можемо доставити механізми по всій Україні, а у разі будь-яких питань Ви зможете змінити або повернути виріб, не втративши своїх коштів. Для покупки просто заповніть форму замовлення за кнопкою "Купити" або оформіть замовлення за телефоном, зателефонувавши або замовивши зворотній дзвінок.

Показані 1 - 7 із 7 пунктів
Показані 1 - 7 із 7 пунктів