Ваш автомобіль:
Товарів у наявності: 14

Фаркоп Suzuki SX4  

Выберите модификацию:

Автовласники іноді стикаються із ситуаціями, коли багажник машини недостатньо великий для перевезення всього потрібного вантажу. Подібні труднощі зазвичай відчувають мисливці та рибалки, які запланували провести 2-3 дні за містом. Або більш повсякденне застосування для поїздок на дачу. Найпростішим виходом є використання місткого причепа, який прикріплюється до автотранспорту через додатковий зчіпний пристрій. ul>

  • зручність перевезення причепів і габаритних вантажів, на зразок катера або мотоцикла;
  • можливість захопити більше не великого, але важкого багажу;
  • різні види кріплень - швидкознімні, що прикручуються болтами або зварні з балкою.
  • Додаткове обладнання для прикріплення причепів випускають багато європейських фірм, у тому числі Galia (Словаччина), HakPol (Польща), Westfalia (Німеччина) та Thule (Швеція). Всі вироби пофарбовані в чорний колір, крім словацької продукції, що нагадують хромовану поверхню, оцинковані.

    Купити фаркоп Suzuki SX4 за вигідною ціною можна у нас

    Наша компанія пропонує вироби для кріплення причепів, виготовлені як у Європі, так і в Україні, що розширює ціновий діапазон та дозволить знайти свій товар кожному клієнту. Консультанти допоможуть зробити покупку відповідно до побажань покупця, додатковим бонусом постійним клієнтам є програма знижок. У нашій компанії передбачена доставка товару по території всієї України та повернення або заміна виробу у разі потреби. Зв'язатися з консультантом можна будь-яким зручним способом: через сайт, поштою, телефоном або просто заповнити форму замовлення та Вам передзвонять.

    на сторінку
    Показані 1 - 12 із 14 пунктів
    Показані 1 - 12 із 14 пунктів