Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 25

Кенгурятник Chevrolet  

Кенгурятник Chevrolet - практична та невід'ємна частина дизайну

Існує великий модельний ряд кенгурятників і відповідно виникає проблема вибору. Чи підійде мені той чи інший виробник, якість виробництва, які можуть бути проблеми під час встановлення. На всі ці питання ми можемо дати відповіді та проконсультувати.

Щоб купити кенгурятник для Chevrolet і не витратити гроші дарма, потрібно приділити цьому питанню увагу

І так, що ж це за пристосування ? Кенгурятник є виріб, який кріпиться спереду автомобіля. Він складається із стрижнів та труб різної конструкції. Спочатку кенгурін був розроблений фермерами для роботи на полях і запобігання вм'ятин при контакті з тваринами, але тепер він служить і в естетичній сфері. захисних дуг входить їх практичність та зовнішній вигляд. Є так звані Safari, їхня відмінність пов'язана з розширеним захистом крил і фар. Так само популярні підковки". Такий вид має захист тільки решітки радіатора і бампера. Матеріал виготовлення зазвичай нержавіюча сталь, покрита хромом або поліуретаном. Останній вигляд має чорне забарвлення, а кількість планок буває різна. Освітлювальні елементи присутні тільки в деяких моделях.

>

Установка кенгурятника на Chevrolet.Нюанси та поради

Є помилка, що вони встановлюються на бампер, але будь-який механік відразу вкаже вам на лонжерони.Также не варто робити кріплення для встановлення самому.У позашляховиків передбачено спеціальне кріплення, а в інших моделях потрібно кріпити на балку або поріг машини. Краще звернеться до професіоналів. найкращий асортимент та найнижчі ціни захисного та навісного обладнання по всій Україні.Даємо гарантію якості на весь каталог товару.Супровід та підтримка на всіх етапах, від замовлення до отримання ня товару. Оплачувати замовлення можна післяплатою, на картку та готівкою. Виникли питання? Тоді заповніть форму зворотнього зв'язку, і ми вам зателефонуємо найближчим часом.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 25 пунктів
Показані 1 - 12 із 25 пунктів