Ваш автомобіль:

Каталог

Товарів у наявності: 31

Кенгурятник Citroen  

Кенгурятник Citroen. Призначення.

Нерідко, здійснюючи якісь далекі мандри на своєму авто, можна зіткнутися з такою проблемою, як несподівана поява на пересіченій місцевості тварини, яка несподівано з'явилася на проїжджій частині. Або ж у місті, автомобіль здійснює непередбачуваний маневр та вдаряє Ваш транспортний засіб. Уберегти своє здоров'я, здоров'я пасажирів, а також запобігти механічним пошкодженням автомобіля, неодмінно допоможуть захисні дуги.

Що таке кенгурятник для Citroen?

Спочатку він був винайдений для усунення перешкод перед машиною. Зараз це більше декоративний елемент, аніж захист, але своїх функцій він не втратив. Кенгурятник є спеціальною міцною конструкцією зі стрижнів і труб, що кріпляться на автотранспорт спереду, іноді ззаду. Головне призначення – надійний захист кузова авто від зіткнення з тваринами та іншими великогабаритними предметами, як автомобіль. Встановлюється переважно на кросовери та позашляховики, проте нерідко їм оснащуються і легкові авто.

Установка кенгурятника на Citroen, особливості

Для того, щоб надійно закріпити захисну дугу на кузові автомобіля необхідно мати досвід інструменти, а найголовніше - певні навички та вміння, оскільки в іншому випадку конструкція може вийти з ладу і просто обвалитися. Тому самостійне встановлення є вкрай небажаним. Звернувшись до фахівців, можна бути повністю впевненим у правильній і надійній установці.

Гарантія якості та демократичні ціни - наші головні плюси

Звертаючись до нас, щоб купити кенгурятник, ви отримуєте стовідсоткову гарантію отримання якісної, надійної та довговічної конструкції! У нас є широкий вибір різноманітних моделей під будь-який тип автомобіля. Є можливість доставки територією всієї України, у разі порушення цілісності товару, ми гарантуємо оперативно вчинити заміну. Залишились якісь питання? Сміливо звертайтеся до нашої служби підтримки, де Вас з радістю дадуть відповіді на всі запитання.

на сторінку
Показані 1 - 12 із 31 пунктів
Показані 1 - 12 із 31 пунктів