Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 7

Кенгурятник Daihatsu  

Після їзди бездоріжжям в автомобілі може погнутися рульова тяга або обірватися редуктор. Автомобілісти, які не хочуть у майбутньому витрачати великі гроші на ремонт авто, купують кенгурятники. Чому багато хто хоче купити кенгурятник Daihatsu? Це навісне обладнання, яке закріплюється на передній частині автомобіля і служить для її захисту. Кенгурини не лише допоможуть захистити нещодавно пофарбований кузов автомобіля від подряпин, але й виконують значно важливішу функцію – вони будуть свого роду «рятувальним колом» у разі ДТП. Саме тому, незважаючи на простоту конструкції, встановлені суворі стандарти їх виробництва. Що потрібно знати перед покупкою кенгурятників для Daihatsu? Ціна. Орієнтуватися потрібно на захисні дуги, вартість яких становитиме щонайменше 200-300 доларів. Якщо Ви бачите вигідніші пропозиції (особливо за ціною 50 доларів), то знайте, що, швидше за все, це буде нічим іншим, як підробкою, від якої не буде практичної користі. Конструкція. Експерти радять купувати вибирати навісне обладнання, де нижня частина буде із труб, що дозволить забезпечити максимальний захист. Матеріал. Найкращим матеріалом вважається нержавіюча сталь.

Як відбувається установка кенгурятника на Daihatsu?

Закріплюється він безпосередньо до рами машини. У цьому випадку найкраще звернутися до експертів, щоб забезпечити надійний захист не тільки автомобілю, а й самому собі.

Чому варто вибрати наш магазин?

За час роботи на ринку наша компанія вже встигла здобути авторитет серед своїх клієнтів. Ми пропонуємо великий вибір кенгурятників, доставка яких здійснюється по всій Україні. Можна придбати товар, попередньо внісши передоплату на картку, або скористатися послугою післяплати. Дізнатися додаткову інформацію можна, поставивши запитання через форму зворотнього зв'язку.

Показані 1 - 7 із 7 пунктів
Показані 1 - 7 із 7 пунктів