Ваш автомобіль:

Каталог

Виробник
Товарів у наявності: 9

Кенгурятник Honda  

Власника будь-якого автомобіля турбує можливість отримання будь-яких пошкоджень, особливо візуальних, а якщо йдеться про пластиковий декоративний бампер на Honda, то його необхідно захистити встановленням дуги.

Чому варто купити кенгурятник Honda?< /h2>

Є вигнуті в необхідну форму труби, скріплені між собою зварюванням, виступають у ролі захисної деталі передка машини. Потрапляючи в ДТП, можна сильно пошкодити передню частину машини, щоб значно знизити силу пошкодження варто встановити ці захисні дуги. Вони не тільки зменшать витрати на ремонт, але й зроблять авто більш візуально привабливим. Хоч головним завданням захисної дуги є не прикраса кузова, а захист передньої частини автотранспортного засобу від можливих пошкоджень, він все одно дуже доречний, підкреслює обличчя автомобіля. Багато хто вважає за краще встановити на захисну дугу додаткову потужну оптику, що посилює візуальний ефект. При виборі варто враховувати, що заощаджувати тут не бажано, адже від нього залежить не тільки безпека кузова авто, а й безпека водія, пасажирів. Купувати дугу всього за 50 доларів ризиковано, тому що можна потрапити на підробку. Його орієнтовна вартість коливається в районі понад 150 доларів. Також рекомендується купувати такий захист із нижніми зубами жорсткості, це дозволить не замислюватися за високі пеньки та валуни.

Спосіб встановлення кенгурятника на Honda

Установка неякісної захисної дуги здійснюється на буксирувальні сережки. У такому разі захист від зіткнень дорівнює нулю. Найкращим рішенням буде довірити встановлення досвідченим майстрам.

У нашому магазині можна купити якісний кенгурятник для Honda

Звернувшись до нас, ви можете бути впевнені, що купуєте тільки якісний товар. Якщо не знаєте, на чому акцентувати свій вибір, можете скористатися послугами безкоштовної консультації. Ми допоможемо підібрати те, що вам необхідно та здійснимо доставку по Україні. Якщо замовили товар, а він не підійшов, не варто засмучуватися, просто зверніться до служби підтримки магазину і ви зможете здійснити повернення товару. Безпека пасажирів та безпека авто залежить тільки від вас. У разі виникнення будь-яких питань, пов'язаних з цією тематикою, замовте зворотний дзвінок або заповніть форму.

Показані 1 - 9 із 9 пунктів
Показані 1 - 9 із 9 пунктів